-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Vodafone Müşteri Hizmetlerine bağlan 2018

ads
ads

Vodafone Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanmak (2018)


Vodafone  1192 senesinde kurulan "telekomünikasyon" bir  firmadır. Uzun  yıllardan beri  hizmet veren oldukça kaliteli aynı zamanda kampanyaları ile birçok kullanıcısı olan vodafone hizmetlerine  ulaşmak isteyenler için kısa bilgiler vermek istedik.


Vodafone Müşteri Hizmetlerine bağlan 2018


GSM şirketlerinin içinde olan büyük firma en önemli özelliği olan  4.5G hizmetini en kapsamlı şekilde  hizmete sunmuş olarak bilinen Vodafone’nun logosunda tırnak işareti yer almaktadır. Bu işaretin ne anlama geldiğini veya ne olduğunu belki bu zamana kadar hiç merak etmemiş olabilirsiniz  yahut dikkatinizi de çekmemiş olabilir. Bu tırnak işaretinin manası  ise konuşma açmak veya başlatmaktan gelmektedir. Ünlü şirket birçok ülkede ortalama otuz taneden fazla ülkelerde hizmetlerinde devam etmekte olup Türkiye’de daha önceleri telsim kullanılırdı bunu bilmeyen zaten yoktur ve sonrasında telsimi satın almıştır. Şu zamanlarda ise Beşiktaş Futbol Kulübünün sponsoru ve bu alan içerisinde takımın stadyumuna “Vodafone Park” adı verilmiş ve bu şekilde anılmaktadır. En son bilgilere  göre ise Türkiye'de  ortalama olarak 23 milyon kadar abonesi olduğu söylenmektedir.


Vodafone müşteri temsilcisine direk nasıl bağlanılır?


Zaman zaman ihtiyaçlarımızdan kaynalanan durumlardan veya  hizmet almak istediğimiz durumlarda müşteri temsilcisine  bağlanmak isteriz. Bu nedenle vodafone müşteri temsilcisine direk olarak bağlanmak  hem zamandan  tasarruf hemde işinizin daha hızlı halledilmesi için en iyi seçenek olacaktır. Bununla birlikte  her ne kadar  telefon numaraları oldukça kolay ve akılda kalıcı olmasına rağmen birçok insan hizmetleri alabilmek için vodafone müşteri temsilcisinin numarasını  aklımızda  tutamadığımız oluyor. Bunun için direk bağlanmak için aşağıdaki numaralar işinize yarayacaktır. 

İlk olarak 0542 542 00 00 veya  Vodafone abonesi olanlar sadece 542 rakamlarını  tuşlayarak  çağrı merkezlerine  ulaşabilirler. Sonrasında bağlandıktan  sonra ise  müşteri temsilcisine direk olarak  aktarma yapılacak bunun için ise  1 ile  6 tuşlarına sıraya dikkat ederek ardı ardına basmanız yeterli olacaktır. Vodafone abonelerinin müşteri temsilcisine  direk olarak bağlanması için yapması gerekenler sadece bu kadar basit. Bu sayede  günün her saati  ulaşmanız mümkündür.

Ayrıca  başka işlemler yapmak için  tüm işlemler için "*7000#"  tuş kombinasyonunu kullanarak ulaşabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.