-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Yarından Sonra (2004) Filmi

ads
ads

Yarından Sonra - The Day After Tomorrow Filmi


Vizyon Tarihi: 28 Mayıs 2004
Yapımı : 2004 - ABD
Tür : Aksiyon , Dram , Macera, Bilim Kurgu
Süre: 124 Dakika.
IMDb. 6.4
Yönetmen : Roland Emmerich
Oyuncular : Jake Gyllenhaal , Emmy Rossum , Dennis Quaid , Ian Holm , Austin Nichols
Senaryo : Roland Emmerich
Yapımcı : Roland Emmerich , Ute Emmerich

Yarından Sonra - The Day After Tomorrow Filminin Özeti:


Yapımı 2004, ülkemizde vizyon tarihi 28 Mayıs 2004 ve IMDb puanı 10 üzerinden 6.4 olarak belirlenmiştir.

"Jack Hall" Amerika'nın en iyi iklim bilim adamıdır. Türlü türlü araştırmalar yaparak profesörlüğe kadar yükselmiştir. Fakat dünyanın kuzey bölgelerinde  olağan üstü olaylar meydana gelir. Şiddetli kasırgalar, tayfunlar ve  binaları yerinden sökecek büyüklükte hortumlar. Bu bir değişimdir aslında. Geçte olsa bu anlaşılır, ancak kuzey bölgelerdeki kentleri boşaltmak için çok geçtir. Dünyanın belli bir kısmı buzul çağına girer ve ilklim değişikliği meydana gelir. Saniyeler içinde insanlar donarak ölür, büyük bir kar kütlesi ve fırtına  her yeri sarar, Semi kurtarmak için profesör ekibiyle  kuzeye doğru ilerler...

Yönetmenliğini  "Roland Emmerich" yaptığı ve çok iyi oyuncu kadrosu  "Jake Gyllenhaal , Emmy Rossum , Dennis Quaid , Ian Holm , Austin Nichols" ile unutulmayacak filmlerdendir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.