-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Özel Söz Tepsisi

ads
ads
En Özel Söz Tepsisi
Söz eylemi, iki cinsin birbirine söz verdiği ve peşi sıra nişan ve düğünün yapılacağının bildirildiği özel bir eylemdir. Genellikle aile içerisinde yapılan bu söz eylemi için hazırlanan özel bir söz tepsisi mevcuttur. Tepsi içerisinde, yüzüklerin konulacağı iki adet minyatür kutu, makas ve kurdeleler yer alıyor. Ancak tepside yer alan tüm malzemeler tepsiyle birlikte uyumlu bir şekilde süslenmiş haldedir.

Özel Tasarım Söz Tepsisi İle Şık Bir Söz Geçirin
Söz kesilirken, üçüncü bir tekil şahıs kişi tarafından söz tepsisi tutuluyor. Bu tepsinin çok daha özel olması için mutlaka süslü olması gerekir. Burada yer alan tüm tepsi modelleri şık bir tasarıma sahiptir. Tepsinin dışı ve içinde yer alan tüm malzemeler en uyumlu şekilde ve en uyum renkler kullanılarak tasarlanıyor.
Söz Tepsiniz Size Özel Olsun
Söz tepsisi çok önemlidir ve şık olması da hem o ortamda hem de fotoğraflarda her zaman güzel çıkar. Bu nedenle size özel isim yazılı ya da baş harflerin yer aldığı tepsileri https://www.bastaci.com.tr/soz-nisan-tepsisi/  adresinden temin edebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.