-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti Filmi ( 2014 )

ads
ads

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes Filmi


Vizyon Tarihi: 11 Temmuz 2014
Yapımı : 2014 - ABD
IMDb: 8.5
Tür : 3 Boyutlu , Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram
Süre: 130 Dakika.
Yönetmen : Matt Reeves
Oyuncular : Gary Oldman , Andy Serkis , Keri Russell , Toby Kebbell , Judy Greer
Seslendirenler : Elif Acehan , Kerem Kobanbay , Özgür Özdural , Savaş Özdural , Emin Şaylan
Senaryo : Mark Bomback
Yapımcı : Peter Chernin , Dylan Clark



Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti Filminin özeti:



Caesar ve grubundaki dostları ile   San Francisco'da oldukça şiddetli bir olay yaşanmıştır. Bunun yanı sıra  ALZ-113 adında bir virüs hızlı şekilde tüm gezegene yayınlamaktadır. Maymunlar cehennemi sinema filminin 2. olan  Maymunları Cehenneminin şafak vatkine hep beraber tanık olacaksınız. Bu ölümcül virusten sadece  kurtulan canlılar ve Caesar komutanlığındaki maymun ordusu ,ölümün kol gezdiği kaos dolu dünyada  hakim olduğu  bu dünyada yaşamlarını sürdürebilecekler mi?

Maymunlar Cehennemi | Şafak Vakti | Fragman | Türkçe alt yazılı İzle..


Not: Bu video "Film Günlükleri" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.