-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bir Web Master Kılavuzu Meykmen

ads
ads
Kablosuz internet alt yapısının ve buna paralel olarak akıllı cihazların sürekli ve büyük bir hızla gelişmeye devam etmesi, her geçen an internet kullanıcı sayısını da arttırmaya devam ediyor. Bu denli yaygın bir kullanımın ve internet alt yapısının geliştirilmeye müsait olmasının bir etkisi olarak, internet üzerinden kullanıcılara sunulan platformların, çok çeşitli işlevler yüklenmesini de sağlıyor. Bununla birlikte yüklenilen bu işlevlerin hem çeşitliliği ve hem de profesyonel bir sunum yapabilmesi içinde, çok geniş bir yazılım piyasası ortaya çıkıyor. Web master olarak da bildiğimiz web yöneticileri, kullanıcılarına en sağlıklı ve nitelikli hizmeti sunabilmek için birbirleriyle yarışırken, bu amaç doğrultusunda hazırlanmış yazılımlar ve teknik alt yapılar da sürekli gelişim göstermeye devam ediyor. Böylesi yoğun bir güncelleme dünyasını eş zamanlı takip edebilmeniz için hazırladığımız web platformumuz meykmen, bir web masterın ihtiyaç duyabileceği her konuda geniş bir veri arşivi olarak hazırlandı. Aynı zamanda sürekli olarak güncellenmeye devam edilerek, web dünyasının daha kaliteli hizmet sunabilmesinde pay sahibi olmak için çaba gösteriyor.

Devrimsel Bir Altyapı CDN


Sitelerin artan ziyaretçi sayısına yönelik olarak sunulan hizmetin kalitesinin düşmesi, kullanıcı açısından içeriklere ulaşma süresinin uzaması, farklı bölgelerden gelen yoğun kullanıcı taleplerine sunucuların gerekli tepkimeyi oluşturamaması, en sık karşılaşılan web master sorunlarından biridir. Bu soruna köklü bir çözüm oluşturan CDN, dünya genelinde geniş bir ağa yayılmış olan sunuculardan oluşan bir ağ olarak web platformlarına hizmet veriyor. CDN açılımı,  Content Delivery Network olan bir içerik dağıtım ağı olarak hazırlanmış. Kullanıcıların bulunduğu bölgeye göre, web platformunuzdan talep edilen içeriğe en yakın sunucu gerekli yanıtı vererek, kullanıcının en hızlı şekilde içeriğe ulaşmasını sağlayan ağ, hem kullanıcının mutlu olmasını ve hem de kullanıcıya en iyi hizmeti veren siteleri ödüllendiren Google’ ı memnun etmeyi başarmış.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.