-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » DUŞAKABİN

ads
ads
Duşakabin, eski tip banyolardan yeni düzene geçildiğinde uygulanan ilk modern banyo dekorasyon ürünlerindendir. Eskiden hijyen ve temizlik açısından zor olan banyo koşulları duşakabinin üretilmeye ve kullanılmaya başlanmasıyla iyileştirilmiş, böylece kullanım açısından da işlevsel bir özellik katmıştır. Duşakabinler, hijyenik ve işlevsel bir özellik katmasının yanı sıra daha estetik bir görünüm de sağlamaktadır.

DUŞAKABİN


Duşakabinler hijyenik ve işlevsellik açıdan evlerimize büyük bir yenilik getirmiştir. Kullanımı açısından su sıçramasını, her yerin su olmasını engellemiştir. Neticede duş alma amacımız rahatlamak ve kirlerden arınmaktır. Duş alırken de arındığımız kirli suların etrafta olması sağlık açısından hiç de hoş olmaz. Aynı zamanda etrafa akan sular sebebiyle üstüne basıp kayma olasılığı çok yüksektir ve bu da büyük sağlık sorunlarına hatta ölümle sonuçlanan vakalara bile sebep olabilir. İşlevsellik açısından da duşakabinler kapalı bir ortam sağladığından sıcaklığı içeride tuttuğu için enerji tasarrufunun artmasını sağlar. www.noktadusakabin.com internet sitesinden çeşitli modelleri inceleyip, beğenmiş olduğunuz ürünün siparişini online veya telefonda iletebilirsiniz.


Günümüzde estetik bir görünüme ve görsel algıya oldukça önem verilmektedir. Bunun banyo dekorasyonları açısından evlerdeki yansıması duşakabinlerin işlevselliğinin yanısıra görünümüne de verilen önem olmuştur. Geçmişten günümüze bakıldığında üretilen duşakabinlerde büyük değişiklikler vardır. Önceden sadece kullanımına göre evlerimize aldığımız duşakabinler bu algıyla daha estetik bir görünüme kavuşmuştur. Duşakabinler ölçüye göre yapılabildiği için küçük bir banyonuz varsa bile banyonuzun kullanım alanını daraltmadan güzel bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Duşakabinler, gerek hijyenik ve işlevsellik açıdan gerek görsel estetik açıdan evlerimize gelen en faydalı yeniliklerdendir. Siz de modern ve şık duşakabinlerle yaşam alanlarınızda farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

DUŞAKABİN FİYATLARI

Duşakabinler, üretim ağının yaygınlaşmasından ve farklı modellerin de piyasaya sunulmasından dolayı farklı fiyat aralıklarında yer almaktadır. Duşakabin fiyatlarını belirleyen en büyük etken kullanılan malzemedir. Tabi ki kullanılacak alan büyüklüğü, sunduğu çeşitli fonksiyonlar da duşakabin fiyatlarının değişkenliğinde büyük rol oynamaktadır.

Duşakabinin cam veya pleksi olması fiyat değişimini etkileyen ana özelliktir. Pleksi malzemeden yapılan duşakabin fiyatı daha uygunken, cam duşakabinlerin fiyatı daha yüksektir. Ayrıca cam malzeme kullanıldıysa cam kalınlığı da fiyatın değişmesinde etken rol oynamaktadır. Özellikle temperlenmiş cam kullanıldığında maliyet de artmaktadır. Cam kısmının yanı sıra duşakabin profilleri de fiyatı etkiler. Profillerde ana malzeme alüminyumdur. Fakat farklı renkler tercih edilmek istendiğinde alüminyum kaplama yapılarak beyaz, siyah gibi dönüşümler sağlanabilir. Dolayısıyla da özel isteğe bağlı olduğu için bu durum da fiyat farklılığına sebep olur.

DUŞAKABİN 1


Duşakabin fiyatlarında kullanılan malzeme dışında zemin kısmı da önemli bir rol oynamaktadır. Duşakabin zemini küvet, tekne, doğrudan zemine oturtma şeklinde çeşitlendirilebilir. Dolayısıyla zeminde kullanılan alternatife göre fiyat da değişir. Bu durumda küvet veya tekne daha uygundur/pahalıdır demek yanlış olur. Çünkü küvet ve teknenin malzemesi, cinsi gibi özellikler birbirine eşit fiyata da, farklı fiyata da sebep olabilir.

Sürgülü veya açılabilir kapıların kullanımı da duşakabin fiyatını etkiler.. Siz de kullanım alanınıza göre işlevsel ve görünüm açısından kendinize uygun duşakabin çeşitlerini değerlendirebilirsiniz.
Kullanılan malzemeden, özel ölçülere, zemininden kapı çeşidine kadar çoğu özellik için farklı duşakabin fiyatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Önemli olan fiyat-kalite dengesini sağlayacak, evinizde uzun süre kullanabileceğiniz duşakabini almaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.