-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Günümüzün Hoyrat Dünyasına Zarif Bir Bakış

ads
ads
Zerafet ya da zarafet Arapçadan dilimize yerleşmiş bir isim. Kişi için kullanılmakla birlikte, durumlar içinde kullanılan zarif kısaltması, biçimsel, durumsal olarak hoşa giden, ince bir zevkin veya düşüncenin yansıması her şey için kullanılan bir kelimedir. Günümüz dünyası, teknik ve teknolojik olarak yaşanan gelişmelerin birikimi nedeniyle yeni tür standartlara sahip hale gelmiş durumda.  Öyle ki, her şeyin üzerinde ve her şeyden daha önemli unsur haline gelen zaman, çağımız insanının yaşantısını tam anlamıyla kuşatmış durumdadır. Bu duruma zarafet gibi kelimelerin anlamlarının neredeyse unutulmaması için yoğun çabalar harcanmasını da gerektiriyor. Pratikte yaşantımızda zarafet sahibi kişiler veya olaylar görmek, giderek daha güç bir hale geliyor.

Günümüzün Hoyrat Dünyasına Zarif Bir Bakış


Aslında zarafet sahibi bir yaşam tarzı, aynı zamanda yaşamdan yoğun şekilde zevk almaya ve dahası dünyanın nimetlerinden çok daha verimli şekilde yararlanmaya neden olur. Birçok toplum için zarif ve zarafet kelimeleri, toplumsal kültür açısından büyük bir öneme sahiptir. Bizimki gibi köklü ve binlerce yıla uzanan toplum yaşantısına sahip toplumlar için zarif bir yaşam tarzı vazgeçilmez olmakla beraber, globalleşen dünyanın etkileri nedeniyle sürekli başka toplumsal ve baskın kültür unsurlarına maruz kalıyoruz. Özellikle internetle birlikte birbirine sürekli olarak yakınlaşmaya devam eden dünya toplumları, aynı zamanda sürekli olarak kültürel paylaşımlarda bulunuyor ve eskisine göre daha zenginde olsa tek tip kültürel yaşantının ortaya çıktığı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Günümüzün Hoyrat Dünyasına Zarif Bir Bakış 2


Bununla birlikte zarefet her dönemde olduğu gibi, eksikliği hissedilmeye başlandığı andan itibaren yeniden ortaya çıkıp, zarif bir dünyanın oluşmasına katkı sağlıyor. Her konuda geniş ve zarif bir veri arşivi olarak hazırladığımız web platformumuz, internet üzerinde bulunan hoyrat veri alış verişinde bir nefes olabilecek şekilde özel olarak hazırlanıyor. Her konuda detaylı ve bir o kadar bilgi kalabalığı oluşturmayan, öz ancak gerekli bilgilerden derlenmiş geniş bir veri tabanı olarak web sitemiz, yaşama dair ilgilendiğiniz, merak ettiğiniz, size yön verecek bilgilerden oluşuyor. Gündemi ve dünyanın gözlerden saklanan tüm gizlerine göz atmak için platformumuzu ziyaret etmenizi öneriyoruz. Yaşamından zarafetin eksik olmadığı bir dünyanın kapısını aralamak için, web sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Günümüzün Hoyrat Dünyasına Zarif Bir Bakış 3


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.