-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Terminatör 2 Filmi - Mahşer Günü ( 1991)

ads
ads

Terminatör 2:  Mahşer Günü ( Terminator 2: Judgment Day ) Filmi


Vizyon Tarihi: 01 Temmuz 1991
Yapımı : 1991 - ABD , Fransa
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Gerilim
Süre: 152 Dakika.
IMDb: 8.5
Yönetmen : James Cameron
Oyuncular : Arnold Schwarzenegger , Robert Patrick , Linda Hamilton , Edward Furlong , Mark Christopher Lawrence
Senaryo : James Cameron , William Wisher Jr.
Yapımcı : Mario Kassar



Terminatör 2:  Mahşer Günü Filmi


2029 yılındayız.  Ve teknolojinin gelişmesi ile makineler üretilmeye başlanılmıştır. 1997 yılında  3  milyardan fazla kişinin ölümüne neden olan kimyasal saldırı sonucunda canlı kalan çok az kişi vardır. Bunlardan biri 
"John Connor " seçilmiş kişidir. Ancak kendisinin bundan haberi uzun seneler sonra olacaktır. Makinelara karşı direnişin lideridir.  Jonh yok edilmesi gerekmektedir. Bir makine gönderilir dünyaya yok edici. Buna karşılık olarak da john da o zamanlarda  kendisini korumak için daha önce annesini öldürmek göreviyle geçmiş zamana  yollanan yok edici makinenin daha üst bir serisini  geçmiş zaman yollar. Ve iki yok edici makineler arasında  amansız bir savaş meydana çıkar.

IMDb 250 listesinde 40. sırada ve 8.5 puana sahiptir..

Terminatör 2: Mahşer Günü - Terminator 2: Judgment Day Fragmanını İzle.


Not: Bu video "erik eriks" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.