-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Playstation 4 Fiyatları Hakkında Bilgilendirme

ads
ads
Playstation 4 Fiyatları Hakkında Bilgilendirme
Günümüzde sanal oyunlar her yaştan kişiye hitap ediyor. Çocuklar yaşlarının gereği olarak oyuna meraklı iken, büyükler de hayatın stresinden kurtulmak için oyunlara yöneliyor. Bunun bir sonucu olarak bilgisayarlar ve oyun konsolları popüler olmuş durumda. Özellikle ileri düzeyde bir oyun oynamak isteyen kişiler bilgisayar yerine oyun konsollarını tercih ediyor. Oyun konsolları futbol, basketbol ve dövüş sporları başta olmak üzere birçok oyun çeşidi ile oyun severlere hoş zamanlar sağlıyor. Oyun konsolu denilince akla ilk olarak Sony firmasının üretimi Playstation serileri akla geliyor. Sony 2013 yılının sonuna doğru tanıttığı Playstation 4 ile piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Üst serisi çıkmış olsa da revaçta olan Ps4 almak isteyenler için internet vazgeçilmez bir mecra oluyor. Alıcılar internet üzerinden playstation 4 fiyatları ve oyunlarını araştırarak satın alıyor.



Özellikleri ile Birlikte Playstation 4 Fiyatları

Playstation 4 konsolu çok çekirdekli AMD işlemciye VE 500 GB oyun depolama hafızasına sahip ve kullanıcının isteği ile bu alan arttırılabiliyor.8GB GDDR5 RAM ile karşımıza çıkan PS4 en büyük rakibine göre daha iyi performans sağlıyor. Oyun konsolu geliştirilmiş. Oyunları paylaşma, sesli komut verme, diğer oyuncularla konuşma, canlı yayın yapma ve klavye bağlayabilme gibi özellikleri barındırıyor. Konsolun hmdı girişi olmayan televizyonlarda kullanılmıyor oluşu PS4 için oyun severleri üzen tek gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Playstation 4 fiyatları da dikkate alındığında ps4 rakiplerine oranla daha mantıklı hale geliyor. Zaten satışlar da bunu gösteriyor.

Playstation 4 Pro Karşısında Playstation 4 Fiyatları

Normal kullanıcılar için Playstation 4 oldukça yeterli durumda iken PS4 pro modelinin çıkması ile birlikte daha üst performans isteyen kullanıcılar PS4 proya geçiş yapıyor. Ps4 pro daha fazla usb girişi, daha hızlı grafik işlemcisi, daha hızlı işlemci ve 4k teknoloji getiriyor.  Yeni nesil kol ile birlikte rakibini yakalayan Sony PS4 Pro ile PS4 fiyatları arasında önemli bir fiyat farkı koymuyor. Mevcut fiyatlar incelendiğinde iki ürün arasında ortalama 500-600 TL arasında fark olduğu göze çarpıyor.

Playstation 4 Fiyatları En İyi Nerede Bulunur?

Oyun konsolu almak isteyip tercihini Sony Playstation’dan yapan kişilerin internet sitelerinden fiyat incelemesi yapması faydalıdır. Fiyat karşılaştırması yaparken klasik oyun konsolu kutusu dışında siteler tarafından hediye olarak verilen kamera ve oyun adedi gibi oyunla alakalı unsurların da dikkate alınması gerekir. Playstation 4 fiyatları için en avantajlı sitelerden olan https://www.incehesap.com/playstation-fiyatlari sitemizi ziyaret ederek fiyat ve özellik karşılaştırması yapabilirsiniz. En avantajlı fiyatı sitemizde olduğunu gördükten sonra ürünü ödeme ve kargo fırsatları ile birlikte satın alabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.