-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yüksek Bel Pantolon

ads
ads
Pantolon modelleri arasında en çok tercih edilen ve satılan model yüksel bel pantolon modelleridir. Bu model pantolonlar hem bacak boyunuzu uzun gösterir hem de belinizi saracağı için göbeğinizi toplar. Bu sebeple kilo sorunu olan bayanlar kolaylıkla yüksek bel pantolonu tercih edebilirler. Bu modeldeki pantolonlar kombinlenmesi en kolay olan modellerdir. Bu sebeple bayanların gardıroplarının vazgeçilmez bir parçası olan pantolonların en büyük kombin parçası crop top adı verilen kısa üst giyim ürünleridir. Tüm bunlara ek olarak büstiyerler ile de tercih edilebilirler. Bu şekilde tercih etmiş olduğunuz yüksek bel pantolonu gece yaşamınıza da uyarlamış olursunuz. Tişört kullanarak spor bir kombin elde edebilir ve yanında birde blazer ceket kullanmanız durumuyla oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yüksek Bel Pantolon

Yüksek Bel Pantolon Modelleri

Son zamanlarda trend olan paça katlama ile sizde yüksek bel pantolon ürününüz paçasını iki kez olmak üzere katlarsanız bu size ayrı bir hava katacaktır. Eğer katlama işini düzgün yapamazsanız bu bacak boyunuzu kısa gösterebilir. Bu model pantolonlar ile kullanılabilecek en önemli aksesuar kemerdir. Detaylı bilgi için https://www.modaeva.com.tr/kadin-pantolon-modelleri


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.