-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ruhların Kaçışı Filmi (2001) - Sen to Chihiro no kamikakushi

ads
ads

Ruhların Kaçışı (2001) - Sen to Chihiro no kamikakushi Filmi


Vizyon Tarihi: 18 Haziran 2004
Yapımı :2001 - Japonya
IMDb: 8.5
Tür : Animasyon , Aile , Macera
Süre: 125 Dak.
Yönetmen : Hayao Miyazaki
Oyuncular : Yumi Tamai
Seslendirenler : Ryunosuke Kamiki , Yo Oizumi , Tatsuya Gashuin , Mari Natsuki , Yumi Tamai
Senaryo : Hayao Miyazaki , Cindy Davis Hewitt
Yapımcı : John Lasseter , Toshio Suzuki
Diğer Adı : Spirited Away

sinema

Ruhların Kaçışı Filmi Hakkında:


Bugün ki film tanıtımımız animasyon çizgi filmdir. Küçüklüğümüzde sıkça izleme gereği duyduğumuz çizgi filmler hayatımızın bir parçası olarak kalmıştır. Hayao Miyazaki ile sizleri tanıştıracağım.  Animasyon film ustalarından olan  Hayao Miyazaki üstün hayal gücü ve yeteneğiyle alanında en iyi sinema yönetmeni olmuştur. Ruhların kaçısı en iyi çizgi filmidir. IMDb sıralamasında ilk 250'ye girmiş ve 8.5 puanla 36. sırada bulunmaktadır.  Küçük, büyük herkesin izleyebileceği türden harika filmi izlemeniz iF olarak tavsiye edilir.

Ruhların Kaçışı (2001) Filminin özeti:


Yeni bir kente  taşınmak zorunda kalan küçük kız  Chihiro babasının işi nedeniyle yaşadığı yerden başka yere taşınırlar ancak bu duruma Chihiro çok üzülür. Ancak yolculuk esrarengiz olaylarla dolu olacaktır. Hiç ummadığı ilginçlikler meydana gelecektir.  Esrarengiz olayların başlangıcı mola verdikleri durakta küçük kızın anne ve babası yemek yedikleri anda domuza dönüşüceklerdir... Ve umulmadık diğer olaylar sırasıyla belirecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.