-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Can Dostum Filmi ( 2011 )

ads
ads

Can Dostum - Intouchables (2011) Filmi


Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2012
Yapımı : 2011 - Fransa
Tür : Biyografi , Dram , Komedi
Süre: 112 Dakika.
IMDb Puanı: 8.6
Yönetmen : Olivier Nakache, Eric Toledano
Oyuncular : Omar Sy , François Cluzet , Anne Le Ny , Alba Gaïa Kraghede Bellugi , Audrey Fleurot
Senaryo : Eric Toledano , Olivier Nakache
Diğer Adı : Intouchables



Can Dostum Filminin özeti:


Philippe çok varlıklı bir aristokrattır. Günün birinde bir trafik kazası geçirir ve yaşamının geri kalanını sakat olarak geçirmek zorunda kalır. Felç olan tüm vücudu bakımını zorlaştırmaktadır. Bundan dolayı bakıcı olarak ceza evinden henüz çıkmış olan Driss adlı kişiyi kendine bakıcı olarak işe alır. Bir çok kişi Driss'in bu işi yapamayağını düşünürken Philippe ise bakıcıya inanarak bu işin üstesinden geleceğine kanaat getirir. Ve son bir şans vererek tekrar bakıcılığını üstlenir. Zıt karakterlerin ve hiç bir zaman anlaşamayacaklarına inandıkları kişiler zamanla çok sıkı dost olarak herkesi şaşırtırlar.

Kaliteli bir sinema filmi olan "Can Dostum Filmi"  IMDb 250 sıralamasında 37. sırada ve puan olarak 10 üzerinden 8.5'dir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.