-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Xiaomi 8 Modelinin Genel Sistem Özellikleri Nelerdir?

ads
ads
Xiaomi 8 Modelinin Genel Sistem Özellikleri Nelerdir?
Telefon üretim markaları arasında ilk sıralarda yer alan Xiaomi tarafından teknolojinin yenilikleri ile tasarlanmış Xiaomi 8 modeli, çok fazla güçlü özelliğe sahiptir. 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemci ve 6 GB ram ile her türlü işlem etkili ve hızlı bir şekilde yapılır. İşlemci kalitesi ile akıcı bir kullanım yapılır ve bütün uygulamalar sorunsuz bir şekilde çalıştırılır. 64 GB ve 128 GB olan yüksek depolama alanı seçenekleri ile de kullanım yapılır. Dosyaların rahat bir şekilde saklanması için yüksek hafıza kapasitesi sunar.



Ekran Ve Kamera Kalitesi İle Etkileyici Xiaomi 8

Full HD çözünürlükte olan Amoled ekran tipi ile film ve videoların en yüksek kalite ile izlenmesine olanak verir. 6.21 inç geniş ekranı ile de gerçek bir izleme deneyimi sunar. Geniş ve büyük ekranın ince bir şekilde tasarlanmış olması estetik bir görüntü ile kullanım sağlar. Kavisli köşeler ve çentik detayı ile de şık bir görüntü sunar. 20 MP ve 12 MP olan kameralar ile gerçek bir fotoğraf makinası kalitesinde çekim yapar. Arka kamera ile her ortamda uygun görüntü yakalama imkanı verirken, ön kamerada odak yakalama ve yüz tanıma ile fayda sağlar. Xiaomi 8 modeli ile fotoğraf ve video çekimi konusunda yaşanan deneyimler eşsiz niteliktedir. Yüksek kalite çekim yapan kamera ile üst düzey çözünürlük sahibi ekranın birleşimi sayesinde çok etkileyici görüntüler ortaya çıkmaktadır.

Batarya Kapasitesi İle Her Zaman Kullanıma Uygun Olan Xiaomi 8

Batarya kapasitesi 3400 mAh olan ve çok uzun bir süre çeşitli işlemlerin yapılmasına, birtakım uygulamaların kullanılmasına imkan veren Xiaomi 8 sayesinde sürekli zayıf batarya sorunları ortaya çıkmaz. Yüksek batarya kapasitesi ile oyun oynamaya, video izlemeye, görüşme yapmaya ve benzeri şeylere imkan verir. Batarya kapasitesinin çok yüksek olmasıyla birlikte hızlı bir şekilde şarj dolumu da yapmaya imkan verir. Böylece şarj konusunda her zaman avantaj sağlar. Bu model gelişmiş özellikleri ile teknolojinin bütün imkanlarının hızlı ve kolay bir şekilde kullanılmasına olanak verir. Ürüne dair diğer bilgilere erişmek için https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-8/


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.