-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » arıza tespit cihazı istanbul

ads
ads
Metadiag firması olarak, ülkemizin tüm illerinde servisleri bulunan, binek araç, ağır vasıta, endüstriyel motorların, iş makinaların arızalarına çözümler üreten, çözümler için gerekli yazılımları ve ekipmanları sağlayan ve Türkiye üreticisi firmasıdır. Firmamız bünyesinde bulunan uzman servis kadrosu ile özel ve kamu kurumlarına ihtiyaçları giderecek özel projeler üretmekte, araç takip sistemleri ile çözümler üretmektedir. Ülkemizin tüm bölgelerinde ve illerinde satış ve bakım bayileri bulunmaktadır. Metadiag yenilikçi fikirlere açık projeler geliştirmekte ve sektörün öncüsü konumundadır.

Arıza Çözümleri


Ürünlerimiz

Metadiag.com firmamızın resmi internet sitesidir ve bu siteyi ziyaret ederek tüm hizmetlerimiz, ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Firma olarak üretmiş olduğumuz ürünler arasında, tüm araç ve iş makinaları için, arıza tespit cihazları, araç takip sistemleri, adblue iptal kitleri, araçlar için karakutu, akü şarj cihazları, sensörler, çeşitli kablolar gibi çok sayıda ürün bulunmaktadır. Tüm ürünlerimiz, illerde bulunan bayilerimiz aracılığı ile satışa sunulmakta ve sizlere daha hızlı ulaşımı sağlanmaktadır.

Arıza Tespit Cihazı

Günümüzde kullanılan binek araçlar, iş makinaları, ağır vasıta araçları elektronik sistemler ile çalışmaktadır. Bazı zamanlar kullanım durumunda arıza yapmakta ya da gösterge ekranlarında arıza uyarısı vermektedir. Metadiag firması olarak üretmiş olduğumuz, arıza tespit cihazları ile aracınıza bağlantı yapılarak arızanın nedeni tespit edilebilmekte ve araç beyninden arıza kodlarının silinerek yanan arıza uyarı lambasının sönmesi sağlanmaktadır. Her marka araç için arıza tespit cihazları markaya özel olarak üretilmektedir. Detaylar için tıklayınız.

Örneğin, Op-com Opel arıza tespit cihazı sadece Opel araçlar için uyumludur ve diğer marka araçlarda arıza tespiti yapmayacaktır. Bu cihazlar araçlarda arıza tespiti amacıyla kullanılmaktadır. Sadece arıza tespiti ve uyarı lambası söndürme işlemleri için kullanılmaktadır. Arıza tespit cihazları bilgisayar ortamına uyumludur ve Windows işletim sistemlerine uyumlu olarak çalışmaktadır.

Arıza tespit cihazı ile yapılan tespitler bilgisayar yazılımları ile bilgisayar ortamına aktarılabilmekte ve rapor çıktısı alınarak müşteriye verilebilmektedir. Arıza tespit cihazlarında verimli sonuç alabilmek için, cihaz programına aracın modeli, tipi, motor hacmi, yakıt türü gibi bilgilerin girilmesi gereklidir. Bilgiler girildikten sonra arıza tespiti kısa süre içerisinde yapılacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.