-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Lanet Filmi - Sinister

ads
ads

Lanet (2012 ) Sinister Filmi


Vizyon Tarihi: 29 Mart 2013
Yapımı :2012 - ABD
IMDb: 6.8
Tür : Gerilim , Korku
Süre: 110 Dak.
Yönetmen : Scott Derrickson
Oyuncular : Ethan Hawke , Clare Foley , Michael Hall D'addario , Juliet Rylance , Fred Dalton Thompson
Senaryo : Scott Derrickson
Yapımcı : Bailey Conway , Gerard Dinardi




Lanet (2012 ) Film Hakkında:


Klasik korku filmlerinden farklı bir kurguya sahip zaman kaybı yaşamayacağınız güzel bir film. Bol kanlı alışılmış filmlerden neredeyse herkes bıkmış durumda. Sinema dünyasında korku - gerilim tarzı yapıtlarda farklılık her  zaman ön plandadır. Ve izleyici tarafından daha çok beğeni kazanmıştır. Lanet Filmi kurgusuyla kendini cezbediyor. IMDb puan sıralamasında 6.8'lik puanla hakettiği yerdedir. 

Lanet - Sinister Filminin özeti:


Bir suç yazarının kısa bir  zaman önce taşındığı evin içerisinde  bulduğu video görüntürüleriyle farklılıklar beraberinde gelir. İlginç olayların görüntülendiği. Bir kaç kişinin  ağaçta asılmış vaziyette çekilmiş görüntülerini ara ara izlemektedir. Bir ip ucu bulmak ve olayın gizemini anlamak için. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Yazarın küçük oğlu ara ara  kendini bahçede umulmadık yerlerde babası tarafından bulunmaktadır. İlginç ve değişik bir insan sureti sürekli belirmektedir. Baba tüm olayı son anda çözer ve ilginç bir sonla biten korku ve gerilimin yoğunlukta olduğu filmi iF olarak tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.