-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yeni Sezon Damatlık Modelleri Nelerdir?

ads
ads
Evlenmek isteyen kişilerin düğün hazırlıklarında en önemli konulardan birisi kesinlikle alışverişte damatlık seçimidir. Siyah damatlık modelleri hep ilk akla gelen bir seçenektir. Risk almadan rahatlıkla tercih edilebilecek siyah damatlık modelleri sandığınızdan daha fazla çeşitle karşınıza sunuluyor. Siyah damatlıklar bu sene yeni ve birbirinden şık modelleri ile evlenecek erkeklerin dikkatini çekiyor. Damat adayları bir seferlik kullanacakları damatlıklarını seçerken kesinlikle çok hassas davranıyorlar.

Yeni Sezon Damatlık Modelleri Nelerdir?


 Papyonlu Siyah Damatlık

            Damat adaylarının kendilerine uygun stil damatlıkları bulmaları 2019 sezonu ile çok kolay. Asil ve tercih edilen bir renk olmasıyla bütün imajınıza yetecek enerji siyahta bulunuyor. Bu sayede damatlar düğünlerinde rahat ve kaliteli damatlıklar ile unutulmayan bir gün geçirebilecek. Her sezon olduğu gibi 2019 sezonun da siyah damatlık modellerini erkekler çok fazla tercih etmiştir. 2019 sezonunda kravat modellerinin yerine papyonların çok fazla takıldığına şait olmaktayız. Takılması kolay ve kullanımı daha rahat olduğu için papyonlar bu sene damatlıkların üzerinde vazgeçilmez olmuştur.

 Siyah Kravat Ve Yelekli Takım Elbise Modeli

            2019 sezonunda ise tercih edilen modellerden birisi de kısa paçalı pantolonlar ve altına giyilebilecek siyah deri ayakkabılar olmuştur. Erkekler damatlıklarının pantolonlarını bilek kısmından boy yaptırarak bu yılın modasına uyum sağlamaktadırlar. Ayrıca yeni sezon modellerde kemer yerine bel ayrıntılı kuşak çok fazla tercih edilmektedir. 2019 sezonunda klasik, keten gibi istediğiniz birçok damatlık mevcuttur. Ünlülerin de dikkatini çeken smokin damatlıklar bu sezon daha çok sevilmektedir.

 Beyaz Cep Mendilli Ve Siyah Yelekli Takım Elbise Modeli

            Evlenmeye hazırlık adımlarını atan çift adayları tarafından düğün öncesi çok önemli bir konu olan damatlık seçme işlemi 2019 sezonunda siyah damatlık modellerinin fazlaca tercih edilmesiyle sonuçlanmıştır. 2019 yılının en iyi damatlık modeli olarak siyah damatlık modelleri gösterilmiştir. Evlenecek kişiler damatlık seçim işlemini yaparken sade tasarımlı siyah smokin damatlık modeline kesinlikle bir göz atmalıdırlar. Piyasada en çok satış rekoru kıran siyah damatlık modelleri yanında birçok kaliteli bir şekilde tasarlanan damatlıklar da piyasaya çıkmaktadır. Siyah beyaz damatlık günümüzde sevilen bir model haline gelmiştir. Birçok ünlü moda tasarımcısı yeni sezonda bordo siyah damatlık modellerini evlenecek kişilere önermektedir.

Tüm Damatlık ve Smokin Modellerini: https://www.wessi.com/damatlik-smokin-modelleri


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.