-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Güzel Erkek Şort Modelleri

ads
ads
Yaz mevsimi pek çoğu açısından tatil dönemini ifade eder. Ancak yılın en sıcak günlerinde hem rahat hem de şık giyinmenin yolu mevsime göre kıyafetler seçmekten geçer. Sıcak ve nemli havalarda erkek giyiminin vazgeçilmezi kuşkusuz erkek şort olacaktır. Rahatlığının yanı sıra pek çok kıyafetle uyumlu olmasıyla tercih edilen erkek şort, seyahat çantaları ve gardıroplarda az yer kaplamasıyla da erkek giyiminde sıklıkla tercih edilmektedir.
En Güzel Erkek Şort Modelleri

Erkek Şort Fiyatları
Sıcak havalarda giyilen pek çok kıyafet vücut ısısını absorbe ettiği için terlemeyi arttırır ve bu da cildin sağlıklı nefes almasına engel olur. Ayrıca terleme beraberinde cilt açısından pek çok hijyen problemine neden olmaktadır. Yaz ayları açısından özellikle erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen erkek şort günümüzde spor aktiviteleri yanında günlük kullanım çeşitleri ile de pek çok modellerle sunulmaktadır.
Yaz aylarında rahatlığın yanında tişört, gömlek ve diğer kıyafetlerle şık bir kombin oluşturur. Uyumlu ayakkabı modelleri ile erkek giyiminde yaz modası tarzı oluşturan şort modelleri için buradan detaylı bilgi alabilirsiniz: https://www.lescon.com.tr/erkek-kapri-ve-kisa-sort/


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.