-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Şirinler 2 Filmi

ads
ads

Şirinler 2 (2013) The Smurfs 2 Filmi


Vizyon Tarihi: 01 Ağustos 2013
Yapımı :2013 - ABD
IMDb: 5.4
Tür : Animasyon , Aile , Komedi
Süre: 110 Dak.
Yönetmen : Raja Gosnell
Oyuncular : Neil Patrick Harris , Jayma Mays , Brendan Gleeson , Beatrice Rosen , Hank Azaria
Seslendirenler : Katy Perry , Christina Ricci , Anton Yelchin , Alan Cumming , Shaquille O'Neal
Senaryo : David Ronn
Yapımcı : Jordan Kerner



Şirinler 2 Film Hakkında:


Şirinleri bilmeyeniniz yoktur.  Çocukluğumuzun vazgeçilmez çizgi filmleri arasında yer alan en şirin çizgi filmidir.  Animasyon olarak sinemaya uyarlanan bölümleri şirinler 1 ile  sinemada yerini almıştı. Küçük büyük herkesin keyifle izlediği filmin Şirinler 2. macera devam ediyor.


Şirinler 2 (2013) The Smurfs 2 Filminin Özeti:


Kötü büyüleriyle şirinlerin korkulu ve sevimsiz kahramanı Gargamel bu kez ilginç bir büyü ile şirinlerin aynısından yapar.  Bu şirinlerin ismini haylazlar olarak koyar. Haylaz şirinler sayesinde çok güçlü şirin büyüsünü elde etmeyi amaçlamaktadır. Fakat bu o kadarda kolay olmayacaktır ve tek çaresi gerçek bir şirini yakalamayı başarıp ondan alabilmesidir.  Tek bir hamle ile şirine'yi gargamel kaçırır.  Şirin baba durumu fark ederek şirine'yi aramak için yola koyulurlar ve gerçek dünyaya giderler.  Şakar şirin, süslü şirin ve şirin baba hep beraber maceranın içine atılırlar. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.