-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Foça Otel Tavsiyeleri

ads
ads

Foça Otel Tavsiyelerinde Oda Seçenekleri


Standart odalar foça otel tavsiyeleri alındıktan ve bu tavsiyelere iştirak edildikten sonra değerlendirilebilecek olan oda türlerinin başında gelmekte. İsmiyle müsemma olan bu oda türleri standart ihtiyaçların karşılanmasında ideal bir taban oluşturuyor. Aynı zamanda iki ve üç kişilik olarak ayrıma giden odalarda çiftler halinde ve ailecek tatil yapma ve konakla fırsatları da arz edilmekte. Standart odalarda diğer odalarda olduğu gibi sigara içilmesi yasaklanmıştır. Bu sayede odaların havadar olan yapısına ekstra sağlık kalkanı da oluşturulmaktadır. 15 metre karelik genişliğe sahip olan bu odalarda yüksek tavanların bulunması da konuklara hem geniş hem de rahat bir konaklama imkanı sunmakta. Detaylar için: www.foca1887otel.com

Özel banyo seçenekleri ile birlikte günün her saatinde duş alma olanağı da bulunuyor. İki kişilik odalarda bir adet çift kişilik yatak bulunur iken üç kişilik odalarda bir adet çift bir adet tek kişilik yatak mevcut halde tutuluyor. Odaların dekorasyon işçiliği de her beğeniye ve zevke uygun bir estetik geçerliliğe haiz. Her odada sınırsız wifi hizmeti de mevcut. Aynı zamanda bu internet hizmetlerinin yüksek hızda seyrediyor olması çoklu kullanımlar için de ayrı bir konfor ihtiva ediyor. Ek olarak havuz manzaralı odalar da göz doldurucu ışıltısı ve eşsiz manzarası ile birlikte dingin ve huzur verici manzaraları konuklara sunuyor.

Foça Otel Tavsiyeleri


Klasik oda ölçülerinden ve standart yapıların sıkılmış olan misafirler için de apayrı bir oda seçeneği mevcut. Bu odalara kısaca antika odalar deniyor. Tarihin eşsiz esintilerini modern bir alt yapı ile destekleyen ve her adımda kişiye zaman yolculuğunda seyahat ediyormuş izlenimi veren bu odalarda ahşap malzemeler ve mobilyalar yer alıyor. Bu odalar 18 metre kare olup standart odalara göre çok daha büyük bir konumda bulunuyor.

Foça Otellerinde Konuklara Arz Edilen Hizmet Seçenekleri


Foça otellerinde konuklara arz edilen hizmet seçeneklerinin başında açık büfe kahvaltı yer alıyor. Herkes doyurucu ve leziz kahvaltı menüleri ile birlikte istedikleri kahvaltılık ürünleri istedikleri kadar alma imtiyazına sahip. Bununla birlikte 7 / 24 hizmet vermekte olan danışma ve oda servisi hizmeti ile birlikte kesintisiz olarak hizmet almak da mümkün bir hale getiriliyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.