-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Biyografi sitesi (güncel)

ads
ads
Günümüz artık teknoloji devri oldu internet, tablet, bilgisayarlar hemen hemen her insanın vazgecilmezleri arasında.Tabiki artık aradığımız birçok şeyi internet ile birlikte bulabiliyoruz onlardan biri de biyografiler.

İzlemiş olduğumuz bir programdaki konukların biyografileri, dizilerdeki insanların biyografileri veya gitmiş olduğumuz bir filmde izlemiş olduğumuz oyuncular hep merak ettiklerimiz arasındadır.

Biyografi sitesi tüm bu aramalarımızda sonuç veren oldukça önemli bir kategoride yer almaktadır.İnsanların beğenmiş olduğu bir kişinin özgeçmişini okuması ve hakkında kısa da olsa bilgi sahibi olan bilmesi güzel şeylerin başında gelmektedir.

Uzun süredir gördüğüm ve takip ettiğim sitelerin başında bir biyografi sitesi gelmektedir.Bu site sayesinde gerçek ve doğru özgeçmişlere ulaşabiliyorum.Örnek vermek gerekirse televizyonda izlemiş olduğum birinin boyunu merak ettim her sitede farklı yazılar vardı ama izlediğim kadarı ile o boyda olması kişinin imkansızdı işte bulduğum site vasıtasıyla doğru sonucu bulduğumu düşünüyorum.

Biyografilerle ilgili sitelerin güzel yanları arasından biri de diyelim ki bir kişiyi aradık bulduk ve hakkında merak ettiklerimize ulaştık tam o sırada diğer aklımızda olup, ismini bilmediklerimizi de görüp bilgilerini okuyabiliyoruz.

Sadece o konuda değil geçmiş dönemde aradığım bir ünlünün nereli olduğunla da ilgili de gerçek bilgilere ulaşmam bu siteye olan güvenimi arttırdı ve daha fazla takip etmeye başladım.
Sizlerinde faydalanması için ve aradığınız ünlülerle ilgili geniş bilgilere ulaşmanız için önerdiğimi biyografi sitesini sizlerle paylaşıyorum.

https://www.kimdirkim.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.