-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Cinnet Filmi The Shining (1980)

ads
ads

Cinnet The Shining (1980) Filmi


Vizyon Tarihi: 23 Mayıs 1980
Yapımı :1980 - ABD , İngiltere
IMDb: 8.4
Tür : Gizem , Korku
Süre: 142 Dak.
Yönetmen : Stanley Kubrick
Oyuncular : Jack Nicholson , Tony Burton , Shelley Duvall , Danny Lloyd , Scatman Crothers
Senaryo : Stanley Kubrick
Yapımcı : Stanley Kubrick , Martin Richards



Cinnet Filmi Hakkında:


Senaryo, yapımcı ve yönetmen olarak akıllarda uzun yıllardan beri kalacak çok kaliteli filmlere imza atmıştır "Stanley Kubrick" filmlerinin her birinde ayrı gizem ve kalite vardır. Tüm filmlerinin izlenilmesi tavsiye edilir. Özellikle cinnet filmi ile çok byük başarı yakalayan Stanley Kubrick bir çok filmi ile hayran kitlesinide çoğaltmıştır. IMDb 250 sıralamasında yer alan 1980 yapımı film 8.4'lük puanla 55. sırada yer almaktadır.

Cinnet Filmi The Shining (1980) Filminin özeti:


Kış bakıcısı olmayı kabul eder. Colorado dağlarındaki Overlook Otelinde.  Kış günlerine denk geldiği için kar bütün yolları kapamıştır ve ulaşım yapılamamaktadır. Gizemli odada kalmaktadırlar. Küçük çocuğunun medyumsal yeteneklerinin olduğunu farkeder. Ancak otelde kötü ruhların var olduğuna  şahit olur.  Seneler öncesinde eski kış bakıcısı karısını ve kızını öldürmüştür.  Katil olanın hayaleti ile karşı karşıya gelir ve gizemli ve korku dolu anlar başlar. Kötü ruhlar Danny babasının ruhunu ele geçirirler ve yavaş yavaş değişik hareketler yapar. Cinnet geçirir ve......


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.