-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bölgesel Zayıflama Basen Eritme

ads
ads
Aslında bu konu her zaman tartışmaları da yanında getirmiştir. Bölgesel zayıflama basen eritme pek çok insanın emek verdiği konular arasında yer alır. Bundan dolayı bölgesel zayıflamada basen eritme yolları büyük ilgi görür.

Kilo vermek isteyen kişilerin en çok şikâyet ettiği konuların başında basen bölgesindeki istenmeyen kilolar gelir. Bu kilolardan kurtulmak için çok sayıda kür, diyet ve egzersiz programı vardır. Bunlar doğru ve düzenli şekilde uygulandığında istenilen sonucun elde edilmesi mümkün hale gelir. Basen bölgesi kilo alması kolay ve kilo vermesi zor olan bölgeler arasında yer alır. Bundan dolayı bölgesel zayıflama basen eritme yolları sıklıkla merak edilir. Bunlar içerisinde özellikle bitkisel olan yöntemler daha çok tercih edilir.

Bölgesel Zayıflama Basen Eritme Yolları

Kilo vermek amacıyla bölgesel zayıflama basen eritme yolları arasında en önemlisi tüketilen gıdalardır. Buna göre basen bölgesinde kilo oluşumuna yol açan besinlerden uzak durulması gerekir. Özellikle ekmek, cips, bisküvi ve buna benzer gıdaları tüketmek basen bölgesinde yağlanmaya yol açar. Bunun yerine antioksidan bakımından zengin olan meyve ve sebzelerin tüketilmesi tavsiye edilir. Bu amaçla bölgesel zayıflama basen eritme süreci boyunca yağlı, şekerli ve karbonhidratlı gıdalardan uzak durulması gerekir. Buna ek olarak akşam yemeklerinde sebze yemeklerine ağırlık verilmelidir. Ayrıca ana öğünlerin ardından belli miktarda sirke içilmesi de bölgesel zayıflama basen eritme için faydalı olmaktadır.

Bölgesel Zayıflama Basen Eritme İçin Öneriler

Basen bölgesindeki istenmeyen yağlanmadan kurtulmak için bölgesel zayıflama basen eritme egzersizleri vardır. Bu egzersizlerin yapımı oldukça kolay olup her gün düzenli olarak yapıldığında kısa süre içerisinde istenilen sonuçların elde edilmesini sağlar. Egzersizlerin neler olduğu incelendiğinde bunlar arasında yana tekme tekniği, geri tekme tekniği, köprü egzersiz tekniği, bacak kaldırma tekniği ve kalça kaldırma tekniği gibi egzersiz çeşitleri uygulanabilir. Her bir teknikte yer alan hareketler onar tane yapılır.

Egzersiz haricinde bölgesel zayıflama basen eritme için limonlu su da fayda sağlar. Besinlerin yakılmasını ve fazla yağların vücuttan atılmasını sağlayan limonlu su sayesinde basen bölgesi daha ince olabilir. Limonun haricinde roka da basenin daha ince bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. İçerisinde yağ yakan maddeler bulunduran rokanın bir kâsesi yaklaşık beş kalori gelir. Bu nedenle bölgesel zayıflama basen eritme sürecinde taze roka ile hazırlanmış salata yenilebilir. Bunlara ek olarak öğünlerde porsiyon miktarlarına da özen gösterilmeli, büyük tabaklar yerine daha küçük tabaklar kullanılmalıdır. 

Çok geniş bir bilgi almak istiyorsanız bu konuda size önereceğimiz sitesini ziyaret ederek dilerseniz canlı sohbetten hizmetini kullanarak ücretsiz diyetisyen desteği ile daha detayı bilgi alabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.