-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Döner Ocağı

ads
ads
Döner ocağı veya döner makinesi olarak isimlendirilen dönerin eşit miktarlarda belli bir ısı ile pişerek servise hazır hale gelmesini sağlayan düzenektir.  Dönercilerin tercihine, değişik ebatlarda, özelliklerde ve ihtiyaçlara göre üretilmektedirler.  Son zamanlarda kullanım kolaylığında dolayı ve özellikle tüpün pahalı olmasından dolayı ve sürekli olarak tüp değiştirme işlemleri ile uğraşmak istemeyen iş yerlerinin daha pratik ve kullanışlı olmasından dolayı, elektrikli döner ocağına rağbet ettikleri gözlenmektedir.

Döner Ocakları nedir ve Nasıl Çalışır?

Döner ocağı elektrik, doğalgaz ya da lpg güç kaynaklı olarak ısınır. Motorlu ve motorsuz olarak üretilen döner ocakları motorlu ise otomatik olarak, motorsuz ise manuel olarak dönerek; Üzerindeki şişe geçirilmiş olan etin ısı ile teması sağlanır. Isıyı direk olarak alan et, istenilen kıvama kadar pişirilir. Dönerin ısı kaynağına olan uzaklığı ayarlanabilir. Bu sayede etin yanması önlenir.

Motorlu Döner Ocakları

Motoruna göre döner ocağı çeşitleri alttan motorlu döner ocağı, üstten motorlu döner ocağı ve motorsuz döner ocağı olarak gruplandırılabilir.
Döner Ocağı


Döner ocağının motorlu olması dönerin otomatik olarak insan emeğine gerek olmadan çevirilmesi demektir.  Alttan motorlu döner ocağı dönerin üzerine geçirildiği şişin altta bulunan bir mekanizma ile dönmesini sağlar.Üstten motorlu döner ocağı üstte bulunan mekanizma ile şişin dönmesini sağlar.,,

Doğalgazlı Döner Ocakları

 Lpg, tüplü veya doğalgaz olan döner ocakları modelleridir. Elektrik kesintisi gibi bir sıkıntısı olmadığından bu konuda avantajlıdır

Elektrikli Döner Ocakları

Güç kaynağı elektrik olan döner ocağı çeşididir. Dikey ve yatay olmak üzere bir çok radyanda döner ocağı bulunur. Özellikle okul kantinlerinde ve kamu kurumlarına hizmet eden mekanlarda, tüplü ürünlerin kullanılmasının yasak olmasından dolayı, elektrikli döner ocakları her geçen gün yaygınlaşmaktadır.

Döner Ocaklarında En uygun adresi

Sitemiz üzerinden elektrikli döner ocağı, tüplü döner ocakları, Doğalgazlı döner ocakları gibi birden çok radyanlarda model ve çeşitlilikte ürünleri müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.  www.donerocaklari.com adreslerinde bu ürünler indirimli ve müşteri memnuniyetinin üst seviyelerde tutulduğu şekilde satışa sunulmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.