-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dursun Çavuş Filmi

ads
ads

Dursun Çavuş Filmi


Vizyon Tarihi: 14 Mart 2014
Yapımı :2014 - Türkiye
Tür : Komedi
Süre: 98 Dak.
Yönetmen : Ali Engin
Oyuncular : Sinan Bengier , Oğuzhan Yıldız , Selahattin Taşdöğen , Perihan Savaş , Bülent Polat
Senaryo : Burak Tarık , Handan Öztürk , Ali Engin
Yapımcı : Ali Avcı



Dursun Çavuş Filminin özeti:


Adana ilinde yaşayan dursun isminde bir çavuş vardır. Geçimini postacılık yaparak sağlamaktadır. Dursun çavuşun oğlu olan abuzer belediye başkanının kızına aşık olur. Ve bu aşk tüm işleri karıştırmaya yeter. Bu durumdan dolayı ağa ile arası dursun çavuşun çok kötü şekilde bozulur ve anlaşamaz hale gelirler. Bundan muzdarip olan çavuşun karısının gazına gelerek belediye başkanlığına adaylığını koyar. Tüm vatandaşlar kesin gözüyle bakmaktadır, dursun çavuşun başkan olacağına. Yerli yapım olan şuan vizyonda olan bir komedi filmidir. İzlenilmesi iF ailesi olarak tavsiye edilir..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.