-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Faturalı Hatlara 12 Ay Vade ile 5.000 TL Kredi

ads
ads
Akıllı mobil cihaz pazarının önemli bir gelişim ivmesi yakaladığı günümüzde, her gün yeni bir model piyasaya sürülüyor. Üstün teknolojik donanımları ve yazılımsal özellikleri ile dikkat çeken bu mobil cihaz teknolojisini takip etmek isteyen ve ihtiyaçlarına göre cihaz almak isteyenlerin önemli miktarları ödemeye razı olması gerekiyor. Ancak bu cihazların peşin olarak alınabilmesi her zaman mümkün olmayabiliyor. İşte bu noktada genel tüketici için yüksek fiyatlı en kaliteli akıllı cep telefonlarını alabilmelerine yardımcı olacak faturalı hatta kredi olanağı bulunuyor. Faturalı hat kullanan ve kredi kullanarak, cep telefonu almak isteyen kişiler artık kefilsiz kredi alabilme şansına sahip oluyor. Faturalı hatlara kredi hizmeti sayesinde artık böyle bir haktan yararlanarak, acil para lazım olan durumlarda nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek mümkündür.

İletişim: 0850 840 35 70


Faturalı Hatlara Kredi Alma

Faturalı hat kullanıcıları, kredi ile cep telefonu alabiliyor. Üstelik bu haktan yararlanabilmeleri için kefil bulmalarına da gerek bulunmuyor. Ayrıca faturalı hatlar için 12 ay vadeye kadar 12 bin TL’ lik bir kredi alabilmek mümkün oluyor. Faturalı hatlar üzerinden nakit kredi alarak cep telefonu alınabiliyor. Bununla birlikte günümüzde oldukça yoğun şekilde ilgi gören bu kredi hizmetinde uygulanan kredi şartları, mevcut banka kredilerinde uygulanan kredi koşullarına göre çok daha uygun ve düşük şekilde oluşturuluyor. Böylelikle tüketicinin kendisi açısından en uygun krediyi seçerek, cep telefonu almak için kredi kullanımını gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Kişinin kullandığı faturalı hattın operatöründen alacağı kredi ile ihtiyaç ve isteklerine göre bir modelde cep telefonu alabilme şansına sahip olabiliyor. Önemli kredi limitinin mevcut olması sayesinde zengin model çeşitliliğinin bulunduğu pazarda sınırsız alternatif bulunuyor.

Faturalı Hatlara Kredi Almak Güvenilir Mi?

Günümüzde çok sık tercih edilen kredi uygulama hizmetlerinden birisi olan faturalı hatlara kredi alımı, en avantajlı para kazanma yolları arasında yer alıyor. Günümüzde pek çok kişi faturalı hat kullandığı operatörden aldığı kredi ile en yeni cep telefonlarını alarak, bunlar üzerinden önemli kar oranlarından satış gerçekleştirebiliyor. Bu tip uygulamalarında gerçekleştirildiği bir kredi uygulaması dolayısı ile de ister cep telefonu kullanımı ister de gelir elde edilebilmesi amacı ile kullanılabiliyor. Çünkü düşük kredi şartları uygulandığından her iki amaçta da önemli avantajlar sağlıyor. Krediyi alacak kişiler ödeme limiti ve 12 aya kadar taksit tutarını belirleyebilmektedir. Bu sayede çok daha uygun ve çok daha güvenilir bir sistem olarak modern toplum yaşantısında önemli bir yere sahiptir.

Faturalı Hatlara Krediyi Kimler Alabilir?

Günümüzde bankalar tarafından sunulan ağır şartlara sahip olan kredi hizmetlerini kullanmak istemeyen kişiler, faturalı hatlara nakit kredi hizmetine başvuru gerçekleştirebiliyor. Bu yöntem ile herkesin banka kredisi kullanmadan en yeni özellikleri barındıran en güncel cep telefonu modeline dahi sahip olabilmesi sağlanabilmektedir. Günümüzde finansman işlemleri noktasında bankaları tercih etmeyen tüm tüketiciler açısından hat üzerine kredi alma fırsatları önemli bir avantaj sağlamaktadır.

Faturalı Hatlara 12 Ay Vade ile 5.000 TL Kredi


Tüm işlemlerin yasal koşullara uygun alacaklı ve borçlu ilişkisi üzerinden gerçekleştirilmesi ile son derece güvenilirdir. Hizmete ilişkin oluşturulacak sözleşme kapsamında ödeme taksit tutarları, geri ödeme vade sayısı, net limit ve diğer tüm kredi detayları yer almaktadır. Böylelikle hem alacaklı hem de borçlu açısından tüm şartların belirlendiği ve haklarının yasal olarak güvence altına alındığı bir kredi sunumu gerçekleştirilmektedir. Bu gibi özellikleri çerçevesinde de günümüzde herkes tarafından gönül rahatlığı ile faturalı hat üzerinden 5 bin TL’ ye kadar 12 ay vadeli kredi kullanımı gerçekleştirilebiliyor. Faturalı hat üzerine kredi alımından diğer tüm kredi danışmanlık ihtiyaçları için profesyonel çözümlerden www.herkeseyekredi.com.tr adresini ziyaret ederek, kapsamlı bilgiler alınabilir.

www.herkeseyekredi.com.tr


İletişim: 0850 840 35 70



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.