-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kasko Yaptırırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

ads
ads

Kasko sigortası olarak bilinen Kara Taşıtları Sigortası, kapsamı değişkenlik gösteren ve ihtiyaçlara paralel bir şekilde genişletilebilen bir sigorta türüdür. Taşıt sahiplerinin büyük rağbet gösterdiği Kasko sigortasının, genişletilebilen bir sigorta türü olması ve temel olarak kapsadığı sigorta nedeniyle, hakkında sıklıkla araştırmaların yapılmak zorunda kalındığı bir sigorta türüdür. Bu sebeple Kasko Yaptırırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor? Sorusu da sıklıkla sorulan sorular arasındadır.

Öncelikle Kasko yaptırmadan önce, aracınızın özellikleri ve ihtiyaçlarınıza göre bir kapsamda olmasına mutlaka dikkat edilmelidir. Yanında sigortayı yaptırdığınız kuruluşunun büyüklüğü, sunduğu hizmetler deki yeterliliği, geçmiş sigorta çalışmaları hakkında bilgi edinilmesi önemlidir. Kasko Yaptırırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor? sorusunun cevapları üzerinde, Kasko sigortası yaptırmak isteyenlerin dikkatlice durmaları ve titiz bir araştırma süreci geçirmeleri önerilir.
Örneğin olağan bir Kasko sigortası, çarpma, çarpılma, hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs edilmesini kapsayan niteliktedir. Ancak anahtarın çalınması sonucu yapılan hırsızlık sözleşme kapsamında olmayabilir. Bu ve benzeri sebeplerle, Kasko sigortası sunan kuruluşun, hizmet kapsamının iyi bir şekilde değerlendirilmesi, hangi durumlarda sigorta kapsamında olduğunuzu bilmeniz çok önemlidir. Hukuki terimler ve sözleşme de değer taşıyan ve sigortanın kapsamını belirleyen maddeler, söylenişte başka, işleyişte başka sonuçlar ortaya koyabilir. Kasko sigortası yaptırmak niyetindeyseniz, sigortayı yaptırmadan önce, özenle belirlediğiniz birkaç farklı sigorta şirketinden aynı konuda teklif istemeniz ve aralarında ki farkları belirlemeniz daha akılcı bir seçim yapmanızı sağlayabilir bir önlemdir. 

Sigorta şirketlerinin Kasko sigortası kapsamları, tüketicilere çeşitli promosyonlar sunulması nedeniyle farklılıklar içerir. Bu sebeple farklı sigorta şirketlerinin Kasko sigorta paketlerini mutlaka detaylı olarak incelemeniz menfaatinize bir durumdur. Kasko sigortası yaptırmadan önce farklı sigorta şirketlerinin sigorta paketleri incelenmeli, ihtiyaçlarınız nispetinde seçenekler belirlenerek, bu seçenekleri kapsayan bir sigortanın maliyeti yine farklı sigorta şirketlerince hangi rakamlara geliyor araştırılmalıdır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.