-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kemerlerinizi Bağlayın Filmi ( Allacciate le Cinture )

ads
ads

Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate le Cinture Filmi ( 2014 )



Vizyon Tarihi: 14 Mart 2014
Yapımı :2014 - İtalya
IMDb: 6.3
Tür : Dram , Komedi
Süre: 110 Dak.
Yönetmen : Ferzan Özpetek
Oyuncular : Kasia Smutniak , Carolina Crescentini , Paola Minaccioni , Elena Sofia Ricci , Luisa Ranieri
Senaryo : Ferzan Özpetek , Gianni Romoli
Yapımcı : Gianni Romoli , Tilde Corsi



Kemerlerinizi Bağlayın Filminin özeti:


Çok düzenli ve sakin bir hayata sahip olan Elena, Antonio'ya karşı oldukça fazla ilgi ve bağlılıkla tutuklu kalır. İçinde fırtınalar kopar. Genç kız yasak bir ilişki içindedir. Ve 2 yıldır süregelen bir ilişkisi de vardır. Duygularına hakim olamaz. Aşıktır. Yasak da olsa. Elena'nın en yakın arkadaşının sevgilisi Antonio'dur. Ancak bu adama hiç saygı duymayan birisidir. Tam zıt karakterli kişidir. Ancak ne olursa olsun bu aşka hiç bir şekilde ve duygularına kimse engel olamayacaktır.

Zaman çabucak geçmiştir. Tam tamına 13 yıl geçmiştir. İki aşık evlenmiş ve iki çocukları olmuştur bu evlilikten. Fabio ile birlikteliğinde en iyi başarıyı elde etmiştir. Ancak gene birbirlerine karşı besledikleri duyguları ve  hisleri ve aralarındaki bağı deneyen  ve bu kez çok daha sert fırtına ile karşı karşıya kalırlar. Yaşamlarında  bundan böyle önyargılara, pişmanlıklara, söylenmemiş sözlerin incitmesine asla yer vermeyeceklerdir.

Kemerlerinizi Bağlayın Filmi ( Allacciate le Cinture ) Fragmanını izle.


Not: Bu video "uccrow" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

KEMERLERINIZI BAGLAYIN FRAGMAN




Google'dan Gelen Aramalar:

kemerlerinizi bağlayın filmi izle türkçe dublaj

kemerlerinizi bağlayın ekşi

kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz

kemerlerinizi bağlayın müzikleri

kemerlerinizi bağlayın ingilizce

ferzan özpetek filmleri

kemerlerinizi bağlayın good morning heartache

bir ömür yetmez film

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.