-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bizum Hoca Filmi

ads
ads

Bizum Hoca Filmi


Vizyon Tarihi: 07 Mart 2014
Yapımı :
2014 - Türkiye
Tür : Komedi Filmi
Süre: 100 Dak.
Yönetmen : Serkan Acar, Yılmaz Okumuş
Oyuncular : Cezmi Baskın , Sabriye Kara , Levent Ülgen , Serhat Özcan , Mehmet Usta
Senaryo : Yılmaz Okumuş
Yapımcı : Serap Balkaya



Bizum Hoca Filminin özeti:


Çağdaş kültürün en önemli simalarından olan Oflu Hoca tiplemesi “Bizum Hoca” sinema filmi  ile beyazperdeye aktırılmıştır. 7 Mart 2014 tarihinde vizyona giren yerli komedi filmidir.


Trabzon’un şirinmi şirin  bir kasabasına yakında  tayini çıkması beklenmektedir. Ancak tayini bir türlü gelmez ve köylüler camide namaz kıldıracak bir hoca arayışında geçer zamanları. En sonunda asıl  hoca olmayan ama köylülerin sempatisini kazanmış “Bizum Hoca” nın köyün imamı olmasına köy halkınca karar verilir..

Fakat tam bu zamanda  köyün ortasından geçen dereye Hidorelektrik santral kurulacağı haberini alırlar ve köylüler bu santralin kurulmasıın ve doğanın bozulmasını istemezler. Haliyle yapılmaması için ellerinden geleni yapacaklardır. Bu direnişin başına geçen kişi ise Bizum Hoca'dır..  Tam bu sırada Hükümetin göndermiş olduğu imamda çıkagelir ve işler iyice karışır.

Not: Bu video "AdemmedaTV" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Bizum Hoca Fragman




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.