-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kurye mi Avantajlı Kargo mu?

ads
ads
Her geçen gün gelişen teknolojinin yaşam standartlarında sağladığı konfor ve fonksiyonellik, beraberinde de zamanın her dakikasının çok önemli bir değer taşımasına neden oluyor. Zamanın hem bireysel hem de kurumsal alanda ciddi bir değer ve önem taşıdığı günümüz dünyasında yapılacak tüm gönderilerde de zaman olgusu devreye giriyor. Modern çağın aktif gönderim hizmetleri olan kargo ve kurye hizmetleri sürekli olarak karşılaştırılan iki farklı hizmet alanıdır. Bu nedenle de kurye mi avantajlı kargo mu sorusu sıkça tartışmaktadır. Standart olarak yapılacak gönderimlerde sıklıkla tercih edilen kargo hizmetlerine oranla kurye hizmetleri çok daha önemli avantajlar barındırmaktadır.

Öncelikli olarak kurye hizmetleri acilliği bulunan tüm gönderilerin en hızlı şekilde adrese tesliminin yapılabilmesine yardımcı oluyor. Yani kargo ile teslimat sürelerinin neredeyse iki katı hızında teslimat, kurye hizmetlerinde mümkün olmaktadır. Bu durumda bireysel işlemlerin dışında kurumsal işlemler açısından son derece büyük bir önem taşımaktadır. Kurye mi avantajlı kargo mu sorusunun yanıtı 21. Yüzyıl da kurye hizmetlerinin daha avantajlı olmasından yana oluyor. Çünkü kurye hizmetlerinde sunulan İstanbul içi, şehir içi ve hatta yurtdışı gönderim işlemlerinde, diğer gönderim kanallarına oranla kurye hizmetleri her zaman çok daha süratli bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Kurye mi Avantajlı Kargo mu?


Ayrıca kurye hizmetlerinde ister bireysel, ister de kurumsal olsun fark etmeksizin acil teslimatı gereken evrakların teslimatı son derece hızlı şekilde ve aynı zamanda da oldukça ekonomik şekilde gerçekleştirilebiliyor. Her zaman anlık takibinde dijital ortam üzerinden yapılabiliyor olması sayesinde teslimatın her aşamasına ilişkin olarak da bilgi sahibi olunabiliyor. Kurye hizmetleri ile özel günlere yönelik olarak çeşitli sürprizleri de daha avantajlı bir şekilde yapabilmek mümkün oluyor. Bu neden ile de günümüzde hem kurumsal hem de bireysel alanlarda kurye hizmetleri, kargo hizmetlerine göre çok daha yüksek oranlarda tercih ediliyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.