-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Limit Yok Filmi - Limitless (2011)

ads
ads

Limit Yok Limitless Filmi


Vizyon Tarihi: 18 Mart 2011
Yapımı :2011 - Meksika , ABD
IMDb: 7.4
Tür : Bilim Kurgu , Gerilim , Gizem , Macera , Psikolojik
Süre: 105 Dak.
Yönetmen : Neil Burger
Oyuncular : Robert De Niro , Bradley Cooper , Abbie Cornish , Anna Friel , Johnny Whitworth
Senaryo : Alan Glynn , Leslie Dixon
Yapımcı : Bradley Cooper , Ryan Kavanaugh



Limit Yok Filmi Hakkında:


2011 ABD yapımı olan limitless ( limit yok ) filmi çıktığı günden itibaren oldukça beğeni toplamıştır. Neil Burger yönetmenliğini yaptığı kaliteli ve farklı bir senaryoya sahip izlenilmesi gereken sinema yapıtlarından biridir. iF ailesi olarak tavsiye ettiğimiz filmler arasında yer almaktadır.

Limit Yok  - Limitless (2011) Filminin Özeti:


Kendi halinde genel olarak işlerinde başarılı olamayan orta seviyede bir insan. Ve sonrasında hayatını değiştirecek bir hap ile tanışır. Etkisini çok kısa sürede göstererek tanıdıklarını şaşırtacak kadar bilgi ve tecrübeye sahip olur. Fakat sadece bu hapı aldığında bu seviyeye ulaşabilmektedir.  Geçimsiz halde yaşayan New York'lu bir yazarı konu alan film. Sıra dışı etki gösteren hapın neler yapabileceğini sinema severlere göstermektedir. Kısa sürede zengin olmayı başarır. Bu hapın gizemini anlayan çeteler yazarın peşine düşer ve cinayetler işler...



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.