-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Need for Speed Filmi - Hız Tutkusu

ads
ads

Hız Tukusu - Need for Speed Filmi


Vizyon Tarihi: 14 Mart 2014
Yapımı :2014 - ABD
IMDb: 7.3
Tür : Aksiyon
Süre: 130 Dak.
Yönetmen : Scott Waugh
Oyuncular : Aaron Paul , Dominic Cooper , Imogen Poots , Kid Cudi , Rami Malek
Senaryo : John Gatins , George Gatins
Yapımcı : John Gatins



Hız Tutkusu Filminin Özeti:


Kendi çevresinde çalışkan ve iyi bir insan olarak tanınmıştır "Tobey Marshall" Marshall Motors otomobil tamircisinde iş arkadaşlarıyla çalışmaktadır. Bir zaman sonra babası hayata gözlerini yumar ve bundan sonra büyük borçları olur. Çok tehlikeli olan yer altı oto yarışları düzenlenmektedir. Hafta sonları olan bu yarışa Tobey katılır.

Hasmı olan bir kişi hayatı boyunca tek bir sefer denk geleceği bir teklifte bulunur. Teklif şöyledir; tobey den dünyanın en hızlı mustang'ini yapmasını ister. Çok borcu olduğundan ve yapabileceğine emin olduğu için tereddütsüz şekilde teklifi kabul eder. Yarış esnasında bir kişi hayatını kaybeder bu ölümle sonuçlanan yarışın suçlusu olarak tobey gösterilir.

2 sene ceza evinde yatar. iki yıldan sonra özgürlüğüne kavuşan tobey intikam yemini eder ve intikamını almak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Ülkesindeki en büyük yarış organizasyonu olan The De Leon yarışına katılır ve rakibini yenmek ve intikamını almak için hız macerası başlar. 48 Saat zamanı vardır..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.