-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sınırsızlar Kulübü Filmi Dallas Buyers Club

ads
ads

Sınırsızlar Kulübü - Dallas Buyers Club Filmi


Vizyon Tarihi: 07 Mart 2014
Yapımı :2013 - ABD
IMDb: 8/10
Tür : Dram
Süre: 117 Dak.
Yönetmen : Jean-Marc Vallee
Oyuncular : Matthew McConaughey , Jennifer Garner , Jared Leto , Denis O'Hare , Steve Zahn
Senaryo : Melisa Wallack , Craig Borten
Yapımcı : Robbie Brenner , Nathan Ross



Sınırsızlar Kulübü Filminin Özeti:



Uyuşturucuya bağımlı olan HIV taşıyıcısı Ron Woodroof hayat hikayesinden esinlenilerek sinemaya uyarlanan Sınırsızlar kulübü filmi. Adı geçen insana AIDS hastalığı yüzünden 30 gün sürelik ömürü kaldığı söylenir. Hastalığının onaylanması sonucu onaylanmış olarak kullanabileceği bir ilaç verilir. İlacın adı "AZT" Bu ilacı kullanmaya başlar. Sonrasında yavaş yavaş ölümün pençesine yaklaştığını farkeder.

Tek çare olarak kanunen yasal olmayan ABD'de doğal olan ilaçlarda çareyi aramakta bulur. Bu durum sayesinde alternatif tıbbın çare olacağı düşünülmektedir. AZT adı verilen ilaçtan daha iyi sonuçlar elde edilir. Bu durumu ilaç firmaları fark ederek, Ron Woodroof karşı bir savaş açar. 30 günlük ömür biçilen kişi bu yöntemlerle daha uzun süre yaşamayı başarır.

Sinema filminin başrol oyuncularından Matthew McConaughey ve Jared Leto, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında Oscar ödülüne hak kazandılar...


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.