-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Zamana Karşı Filmi (2011) ( In Time )

ads
ads

Zamana Karşı In Time Filmi


Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2011
Yapımı :2011 - ABD
IMDb. 6.6
Tür : Bilim Kurgu , Gerilim
Süre: 115 Dak.
Yönetmen : Andrew Niccol
Oyuncular : Amanda Seyfried , Justin Timberlake , Alex Pettyfer , Olivia Wilde , Cillian Murphy
Senaryo : Andrew Niccol
Yapımcı : Andrew Niccol , Eric Newman



Zamana Karşı Film Hakkında:


Andrew Niccol yönetmenliğini yaptığı farkı bir sinema filmidir. Alışılmış filmlerin aksine farklı ve ders verici çok güzel bir film. İzlerken başka bir dünya ve gerçekten zamanın ne kadar değerli olduğunu anlatan. sıra dışı kaliteli filmler arasında yer almaktadır. Biz iF ailesi olarak izlenilecek ve hiç bir zaman kaybı yaşamayacağınız tarzda filmleri yayınlayıp tanıtmaya devam ediyoruz. Gereksiz ve zamanınızın boşa geçeceği filmlere asla iF ailesi olarak yer vermiyoruz.




Zamana Karşı Filmi  (2011) ( In Time ) Özeti:


Yaşlanmanın durmuş olduğu bir dünya. Herkes 25 yaşında ve genç görünümlü. Ancak bunun kötü bir yönü vardır. Sonsuza kadar sadece zenginler  yaşayabilecek.  Zamanı çok zamanı olandan yükleyerek ve bunun için insan öldürerek ve öldürmek zorunda kalarak sonsuzluğa gidebiliyorlar. Fakir insanlar zamanı dolduktan sonra ölüyor..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.