-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Doypack Ambalaj Çeşitleri, Doypack Ambalaj Online Alışveriş Sitesi

ads
ads
Doypack Ambalaj Çeşitleri, Doypack Ambalaj Online Alışveriş Sitesi
Son yıllarda üretimin ve tüketimin son derece hızlı artmasından dolayı ambalaj üretimi yapan firmalarında bu duruma ayak uydururak kendilerini geliştirmeleri gerekti. Bu noktada mühendislerin düşünceleri ve fikirleri son yıllarda sıkça kullanmaya başladığımız Doypack ambalajları ortaya çıkarmış oldu. Doypack ambalaj en önemli özelliği paketin ağzında bulunan kapanabilir cırt cırt sayesinde uzun süreli olarak gıdaların tazeliğini koruyabilmesi. Örneğin kuruyemiş aldığınızda paketini açtığınız taktirde o gün o paketi tüketmek zorunda kalırsınız. Çünkü ertesi güne kuruyemişler havayla olan temasları sebebiyle yumuşamaya başlayacaktır ve bu durum sebebiyle yediğiniz kuruyemişten tat alamayacaksınızdır. Lakin Doypack ambalajlar bu sorunu ortadan kaldırıyor. Artık pek çok kuruyemiş üretim şirketi ürünlerini doypack ambalajları ile satmaya başladı. Bu sayede ürünleri alan müşteriler keyifleri istemediği noktada paketin ağzını kapatarak başka bir gün yemek üzere kuruyemişini saklayabiliyor. Böylece zorunlu olarak açılan paketin tüketilmesine ihtiyaç kalmıyor. Ek olarak doypack ambalajların oldukça kaliteli olması ve şık görünümleri sayesinde ürünlerin satışında yükselişler meydana geliyor.



Son yılların en popüler ambalajı olan doypack artık global çapta ürün satışı yapan pek çok firmanın öncelikli tercihi. Reklamları şık şekilde müşteriye sunduğu için firmaların doypackı tercih etmeleri oldukça normal bir davranış olarak görülüyor.
           
Alttan körüklü poşet, ayakta duran poşet ya da oturan torba olarak da bilinen doypack ambalajlar https://www.ambalajal.com.tr/doypack-torbalar ambalaj sektörünün en çok tercih edilen türlerinden biridir. Zira diğer modellere kıyasla çok daha geniş bir kullanım alanı bulunmakla beraber farklı uygulamalara da müsaittir.

            Doypack ambalajlarziplock adı verilen kilitli teknolojiye sahiptir. Yeni nesil kuruyemiş ve baharat ambalajlarında sıkça rastlanan bu teknoloji sayesinde ürün kullanıldıktan sonra kilidi kapatılıp uzun süre tazeliği korunabiliyor. Bu da özellikle gıda ürünlerinde sıkça tercih edilmesine sebep oluyor.

            Doypack ambalaj valf takılabilmesi sebebiyle de pek çok gıda türüne uygundur. Valfli ambalajlar özellikle öğütülmüş ve kullanıma hazır kahvelerin paketlenmesinde tercih edilir. İçeriye hava almadan içerideki gazları dışarı atan yapısı sayesinde muhafaza ettiği kahvenin çok daha uzun süre taze kalmasını sağlar.

            Çok kullanılan sıradan ambalaj türlerinin aksine tek katlı değildir. Birkaç katlı laminasyon sonucu üretilir ve bu sayede çok daha dayanıklıdır. İçerisindeki ürünler için yüksek düzeyde koruma garantisi verir. Kolay kolay yırtılmaz, gaz ve sıvı geçirgenliği yoktur.

            Doypack ambalajlar müşterinin isteğine göre parlak - mat, pencereli - penceresiz, valfli – valfsiz, kraft, alüminyum, şeffaf, baskılı – baskısız üretilebilmektedir. Her türlü gıda ürününün paketlenmesinde hem estetik görünümü hem de sağlam yapısı sebebiyle tercih edilir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.