-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Instagram'a Giremiyorum, Neden Açılmıyor?

ads
ads
Facebook tarafından satın alınan Instagram günümüzde en yaygın kullanılan sosyal medya platformlarından biri haline gelmeyi başardı. Ancak yüksek sayıda kullanıcıya hizmet vermek aynı zamanda güçlü bir Server’a (Sunucuya)  ve oluşabilecek sorunları kısa sürede çözecek yetkin bir destek ekibine sahip olmayı gerektiriyor. Bazı kullanıcılar Instagram’a Giremiyorum şikayetinde bulunurken bazılarıysa Neden Açılmıyor sorusunun cevabını merak ediyor. Elbette Instagram’a girememenizin çeşitli sebepleri olabilir. Bu makalemizde sizlere Instagram’a girişinizi engelleyen durumlardan bahsederek çözüm yollarını açıklayacağız.

1.“Üzgünüz, İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu” Hatası

Instagram’a girerken bu hatayla karşılaşarak Instagram’a Giremiyorum şikayetinde bulunuyorsanız ilk yapmanız gereken internet bağlantınızı kontrol etmektir. Cihazınızda internet olduğuna eminseniz bu durumda Neden Açılmıyor sorusunun cevabı Instagram’da birden çok hesap kullanmanız ve bu hesaplardan biriyle Instagram politikalarını ihlal etmeniz olabilir (Dilerseniz Instagram kurallarına https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/477434105621119 linkinden ulaşarak konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz). Cihazınızda birden fazla hesap kullanmanız ve bu hesaplardan biriyle kural ihlali gerçekleştirmeniz diğer hesaplarınıza olan erişiminizi de engelleyecektir. Bu durumda başka bir cihazdan hesaplarınıza erişmeyi deneyebilirsiniz.

Instagram'a Giremiyorum, Neden Açılmıyor?


2.Instagram Şifre Sıfırlama

Eğer Instagram’a giriş yapamıyor ve herhangi bir hatayla da karşılaşmıyorsanız bu durumda Instagram Şifre Sıfırlama işlemini uygulayabilirsiniz. Şifre sıfırlamak için ilk yapmanız gereken bilgisayar üzerinden https://www.instagram.com/accounts/login/?source=auth_switcher linkine giderek Şifreni Mi Unuttun seçeneğine tıklamaktır. Daha sonra, açılan sekmede sizden e-posta, telefon numarası veya kullanıcı adı isteyecektir. Bunlardan herhangi birini girmeniz sonucunda Instagram e-postanıza ya da telefonunuza şifre sıfırlama bağlantısı gönderecektir. Bu bağlantıya tıklayarak ve ilgili adımları takip ederek şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Yeni şifrenizle beraber Instagram’a Giriş sorunu da çözülecektir.

3.Diğer Sebepler

İlk iki maddede yer alan çözüm yolları sorununuzu ortadan kaldırmadıysa ve hala Instagram’a giremiyorsanız sorununuzun sebebi aşağıdaki maddelerden birisi olabilir;

·        Mobil cihazınızın tarih ayarının yanlış olması.
·        Hesabınızın yapmış olduğunuz kural ihlallerinden dolayı kalıcı olarak silinmiş olması.
·        Hesabınızın çalınmış olması (Bu durumda Instagram destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz).
·        DNS kaynaklı sorunlar (DNS değiştirmeniz sorunu çözecektir).
·        Mobil cihazınıza yüklü olan Instagram uygulamasının güncel olmaması.               
·        Mobil cihazınızın önbelleğinin dolmuş olması.

Böylece sizlerden gelen İnstagram’a Giremiyorum şikayetinin ortadan kalması için çeşitli çözüm yollarını sıralamış olduk. Bu maddeler de sorununuzun çözülmesini sağlamadıysa  https://help.instagram.com linkine giderek “Sorun Giderme ve Giriş Yardımı” seçeneğinden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.