-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Şirketler Bulut Web Site ile Zaman Kazanıyor

ads
ads
Şirketler, gelişen teknoloji ile web sitesi ihtiyaçlarını artık hazır web sitesi sistemleri ile tamamlıyorlar. Bu sayede çok zaman alan ajans görüşmelerini ekarte ederek zamandan ve gereksiz masraflardan kurtuluyorlar. Sektöre yatırımları bulunan Bulut Web Site markası, hazır web sitesi sistemlerinde geliştirmiş olduğu web site yazılımını bulut sunucularda küçük ve orta ölçekli şirketler için uygun fiyatlara sunuyor.

Web site maliyetleri

Ortak bir yazılım üzerinden, bulut sunucularda verilen bu hizmetin, sunucu maliyetlerini düşük tutabilmesi maliyete direk etkisi bulunuyor. Ayrıca Bulut Web Site tarafından özel olarak geliştirilmiş sabit temalarda esneklik sağlayabilen bileşen özelliği de web site üzerinde hareket alanı bırakıyor. Böylelikle uygun maliyetlere profesyonel web tasarım hizmeti sunulabiliyor.

Sistemin özellikleri 

Standart bir hazır web sitesinde içerikler hazır gelirken, Bulut Web yönetim panelinde tasarıma esneklik katacak özellikleri uygulayabilmek için kullanımı kolay özellikler bulunuyor. Sistemde her modül için ayrı bir içerik giriş alanı bulunuyor. Böylece site oluşturmak gereken zorluk seviyesi çok düşük seviyelere geliyor.

Şirketler Bulut Web Site ile Zaman Kazanıyor

Sektörde 2. yılına giren markanın eşsiz özellikleri tanışma sürecinde sadece tek paket üzerinden sunuluyor. 400 TL olan web site paketlerinin fiyatı ise uzun zamandır 200 TL gibi bir fiyattan satışa sunulmuş durumda.

Web site özellikleri:

- Mobil uyumlu
- Sayfa modülü
- Haber modülü 
- Ürün modülü 
- Referans modülü
- Galeri modülü 
- SEO uyumu 
- 8 yabancı dil desteği 
- Yüksek kotalar 
- Sınırsız içerik girişi 
- Uzman destek

Firmanız için hazır web sitesi ihtiyaçlarınız varsa mutlaka göz atmanızı öneririz.

Kurulum ve teslimat aşamaları

Satın alma işlemleri tamamlandıktan sonra 30 dakika içinde web site, seçtiğiniz alan adına kuruluyor ve yönetim paneli bilgileri tarafınıza iletiliyor. İçeriklerin girişi sonrasında firma tarafından Google haritalar ve Google SEO kaydı ücretsiz olarak yapılıyor. Bu eşsiz fırsatları mutlaka incelemenizi öneririz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.