-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Altıncı His Filmi (1999) - The Sixth Sense

ads
ads

Altıncı His (1999) - The Sixth Sense Filmi


Vizyon Tarihi: 04 Şubat 2000
Yapımı :1999 - ABD
IMDb: 8.2
Tür : Dram , Gerilim , Gizem
Süre: 107 Dak.
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Oyuncular : Bruce Willis , Mischa Barton , Haley Joel Osment , Donnie Wahlberg , Toni Collette
Senaryo : M. Night Shyamalan
Yapımcı : Frank Marshall , Kathleen Kennedy
Diğer Adı : 6. His




Altıncı His Filmi Hakkında:


Gizem dolu bir film. Gizem ve gerilimin bir arada olduğu muhteşem bir yapıt. Vizyon tarihi 1999 o eski olmasına rağmen IMDb sıralamasında iyi bir değere sahiptir. 8.2'lik puanla hakettiği yerini korumaktadır. Gizem filmlerini sevenler için kaçırılmaması gereken kaliteli sinema filmidir.

Altıncı His Film Özeti:


Karanlık güçler 8 yaşında olan çocuğu etkisi altına almıştır. Ara sıra kimsenin göremediği hayaletleri ve yaşananları ve yaşanacak olanlar önceden hisseden bir doğa üstü güce sahiptir. Ancak bu hayaletleri gördüğü zaman bu durumdan çok korkmakta olup kurtulmak ister. Bir psikolog ve işinde daha önce bu olaylarla tedavi ettiği kişiler vardır. Küçük çocuk kendisinde beliren bu durumu sadece ona anlatır. Ve yardım etmesini ister. Psikolog ve çocuk arasında ki bu ilişki birbirinin ardından gelen korkutucu ve gizemli olayları beraberinde getirecektir..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.