-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Aya Çıkıldı mı? Yoksa İnildi mi? Yoksa Hiçbiri mi?

ads
ads

Aya çıkıldı mı inildi mi? Neler Oldu Sahi?


Bu konuya girmeden önce kendi bildiklerimi  yazacağım fakat bunlar bilimsel değil sadece bendeki düşüncelerdir.

Aya Çıkıldı mı? Yoksa İnildi mi? Yoksa Hiçbiri mi?


Aya baktığımızda beyaz parlak görürüz evet ama ay ne beyaz nede parlak bu durum bazı etkenlerden oluşan yansımadır. Ay aslında siyaha yakın lacivert tonunda diyebilirim. Ayın bize bakan yönü birde diğer  yönü var.  Peki neden ayın aynı yönü hep bize bakar? Bunun cevabını bilmiyorum araştırmadım...

Ay oldukça ilginçtir. Ayın ilk zamanlarından dolunaya olan zaman insanlarda değşimler olur.  Sonraki yarısından sonrada öyle. Ay ışığı oldukça farklı etkiler eder. Çiçeklere etkisinden tutunda  tüm canlı ve cansızlara kadar.

Ay dolunay olduğu zaman vahşi hayvanlar av peşine düşer iç güdüsel. Nedendir bilemem. Yani Ay üzerine kitap da yazılır gelelim asıl konumuza.

Aya Çıkıldı mı?


1. Teori:

Aya çıkıldı ise, dünya aşağıdadır. Peki ay doğarken nerede? Batarken nerede? Aya kaç günde gidildi ise o günü aya nasıl denk getirdiler?  Saçma gibi gelebilir evet. Ama  ilginç. Bence Aya çıkılmadı....

Aya çıkılsa idi,  şu zaman tatile bile gidilebilir di. O zamanın imkanı ile  çıkılan aya şuan neden çıkılmaz. Yada kim gitmek istemez. Hadi bir kere daha çıksınlar görmek isterim. Peki görsellere baktığımız zaman ay parlak, gri veya beyaz renkte tamam bu olabilir. Ama ayın toprağı siyaha yakındır. Peki neden  etrafta hiç yıldız yok, yoksa yıldızlar sadece dünyadan mı gözüküyor? Birde bayrağın dalgalanması bir ihtimal bayrak o şekilde olabilir sorun yok buraya kadar ama bizim düşüncemiz tabi ki aya çıkılmadı.  Peki ya dönüşte ne oldu o zaman dünyaya mı inildi?

2. Teori:

Neden çıkılmasın? evet aya çıkılmış olma ihtimalini de  unutmayalım. Çünkü birçok  fotoğraf ile bunu kanıtlayacak kadar düzeyde görseller mevcut olduğu için kesin bir şey demek imkansız.


Aya İnildi mi?


3. Teori:

Aya inildi ise, Dünya yukarıdadır. Tığkı yukarıda ki örnekte ki gibi aya inişte bize bakan yüzüne nasıl denk geldi? Bu yönden bakarsak kabataslak aya inilmedi..

Aya inilse idi, bu zaman diliminde daha rahat şekilde teknolojinin gelişmesi ile çok rahat olurdu. Peki neden hiç giden yok? Hadi bir kere daha inin görmek istiyorum. Peki ya dönüşte ne oldu o zaman dünyay mı çıkıldı? Sahi dünya aşağıda mı yukarı da mı?

Aya inildiyse dünyaya çıkıldı, aya çıkıldı ise dünyaya inildi. Aydan dünyaya bakınca nerede görünür?  Sahi ben bu yıldızları merak ettim nerede bu yıldızlar? Görsellerde yok!

4. Teori:

Neden inilmesin? evet aya inilmiş olma ihtimali unutulmamlı, ve insanoğlu neden bunu başaramasın. Ve aya inilme olayı gerçekte olabillir. İki yönden bakmak gerek direk oldu veya olmadı demek doğru değil.

Sonuç: Acaba bu dünyadaki en iyi seneryolardan biri mi idi ki herkes inandı... Ve bir güç gösterisi mi idi? Bu neydi ne içindi ve akıl oyunumuydu yoksa....

Her neyse biliyorum ki herkesin fikri farklı geneli evet çıkıldı der geneli de yok öyle şey der.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.