-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Vampirle Görüşme Filmi (1994) - Interview with the Vampire

ads
ads

Vampirle Görüşme (1994) - Interview with the Vampire Filmi


Vizyon Tarihi: 20 Ocak 1995
Yapımı :1994 - ABD
IMDb: 7.6
Tür : Korku , Romantik
Süre: 123 Dak.
Yönetmen : Neil Jordan
Oyuncular : Brad Pitt , Tom Cruise , Antonio Banderas , Kirsten Dunst , Thandie Newton
Senaryo : Anne Rice
Yapımcı : Stephen Woolley , David Geffen



Vampirle Görüşme Film Hakkında:


Sitemizde yer verdiğimiz ve vereceğimiz tüm film tanıtımları kaliteli ve izlenilmesi gereken filmlerdendir. Bugün ise yeni bir film tanıtımı ile karşınızdayız Vampirle görüşme filmi 1994 yapımı ve eski sayılacak filmlerdendir. Vampir filmleri arasında en iyisi diyebiliriz. Klasik filmlere nazaran çok kaliteli şekilde işlenmiş bir baş yapıt. Brad Pitt ve oyunculuğu filme daha çok anlam ve gerçekcilik kazandırmıştır. Korku film sınıfında olsa da keyfile izleyebileceğiniz gizemli filmdir.



Vampirle Görüşme (1994) | Interview with the Vampire Filminin özeti:


Sene 1791. New Orleans'ta yaşayan Louis eşi ölmüş ve bunun acısı ile keder içindedir, hayata tutunma kabiliyetini  kaybetmiştir. Lestat ismindeki bir vampir, ona büyük teklifte bulunur sonsuz ve çok uzun bir yaşam en önemlisi  hiç yaşlanmamak yani vampir olma teklifi. 2 seçeneği vardır. Ya kabul edecek yada öldürülecek.

Ve kanı akıtılarak bir vampire dönüştürülür.  Uzun yıllar ikisi beraber olur bildiği bir çok şeyi öğretir ancak bir insan nasıl vampire dönüştürülür bunu kolay kolay öğretmez ve bir küçük kızıda dönüştürerek uzun hayatlarına eşlik ederler.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.