-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Baba | The Godfather (1972)

ads
ads

Baba |  ( 1972 ) The Godfather   Filmi


Vizyon Tarihi: 19 Ekim 1973
Yapımı : 1972 - ABD
IMDb: 9.2
Tür : Dram , Suç
Süre: 175 Dak.
Yönetmen : Francis Ford Coppola
Oyuncular : Al Pacino , Marlon Brando , Diane Keaton , Robert Duvall , James Caan
Senaryo : Francis Ford Coppola , Mario Puzo
Yapımcı : Albert S. Ruddy



42 sene öncesinin unutulmaz filmlerinden | Baba | The Godfather IMDb puanlamasında 2. sırada yer almaktadır.   Zamanına göre  en iyisi sayılırken günümüzde ise hala tahtını korumaktadır. Ancak kendi yorumumu katacak olursam, IMDb puan sıralamasında haketmediği yerde olduğunu söyleyebilirim.  42 sene öncesine gidecek olursak ve o zamanlarda izleme fırsatı bulabilseydik belkide tam anlamıyla filmin kalitesini anlayabilecektik.  Fakat zamanımıza göre bakıldığında filmin 2. sırada değil en az 150. sırada olması gerekir.

Ve zaten bir çok insanda bu kadar tutulmasına anlam verememektedir.

Baba |  ( 1972 ) The Godfather   Filminin özeti:


Sicilya'dan göç eden Corleone ailesi, Amerika'da teessüs çabalarını sürdürürken kendilerine kötü güç kullanmaya koruyucu ve yapmaya kalktıkları her işten zorla para alan eşkiya bir grup kimliği ne olduğu belli olmayan  kişilere muhalif  olanlar da  zor kullanmaya ve bunda da kalburüstü olmaya başlayınca kendilerini keşif bile edemeyecekleri bir hayatın  ortasında bulurlar.  Bir yandan ise, geleneksek örf, adet toplum hayatı,  diğer konumda ise, önlerine çıkan her şeyi vahşice yok etmeye devam eden corleone ailesi.  Belli bir  zaman sonra corleone  ailesi Amerikanın en çok korkulan mafyası olarak tanınmıştır.

Baba - The Godfather 1972 Fragmanı izle.


Not: Bu video "Karaperde Fragman" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. güzel film bıkmadan izleyebilceğiniz bir film.

    YanıtlaSil
  2. cahit karakuş24 Aralık 2013 21:32

    güzel bir filmdi boş zamanınız varsa izlemenizi tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.