-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Hanımların mahremsiz teravih namazına gitmeleri uygun mudur?

ads
ads
SUAL* : Hanımların mahremsiz teravih namazına gitmeleri uygun mudur?

EL-CEVAP* : *Kadınların en hayırlı namazları evlerinde kılmış oldukları namazdır.* . Yine de camiye gidip kıldıkları namaz da sahihtir.

Geceleyin cami uzak olursa mahremsiz gitmeleri uygun olmaz.

Kalabalık kadın topluluğuyla gidilebilir.
Faziletli olan gitmeyip evde kılmalarıdır.

çevresinden dinini pek öğrenme imkanı olmayan kadın vaaz, SOHBET dinlemek için camiye gidebilir ve gitmişken de teravihi kılabilir. bu kerahati kaldıracağı için Camiye giden kadınların niyetlerine dinî öğrenmeyi almaları güzel olacaktır.


Ehlisunnet Fetva Hattı: Hasan Çıttır Hocaİslami konularda kendini  yetiştirmiş, İlahiyat fakültesi mezunu ve  fıkhi meseeler ve sorulan sorulara  "Ehlisunnet Fetva Hattı" grubu ile  araştırmalar ve en doğru bilgiyi vermek için emek harcayan İslam'a ve insanlara yardım etmek için sorularınıza cevapları  net şekilde öğrenmeniz mümkün.  


borcu olan kişi zekatını nasıl hesaplar?


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.