-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Carrie: Günah Tohumu (2013) - Carrie

ads
ads

Carrie: Günah Tohumu (2013) - Carrie Filmi


Vizyon Tarihi: 08 Kasım 2013
Yapımı :2013 - ABD
IMDb: 6.2
Tür : Dram , Korku, Gerilim
Süre: 97 Dak.
Yönetmen : Kimberly Peirce
Oyuncular : Julianne Moore , Chloë Grace Moretz , Judy Greer , Gabriella Wilde , Portia Doubleday
Senaryo : Stephen King , Roberto Aguirre-sacasa
Yapımcı : Jeff Dimitriou

Günah Tohumu (2013) - Carrie Filmi Hakkında:


Vizyon tarihi henüz yeni olmasına rağmen oldukça çok beğeni alan korku - gerilim türünde film. Aslında tam olarak korku filmi demek doğru olmaz. Genel olarak gerilim ağırlıklı son zamanlarda izlenebilecek iyi filmlerdendir. iF olarak tavsiye ederiz.


Carrie: Günah Tohumu (2013) - Carrie Filmi Özeti:


Carrie White ismindeki öğrenci ile sınftakiler sürekli dalga geçerek küçümserler. Annesi kızını aslında sevmez ve ondanda psikolojik zulüm görmektedir. Laneli ve günahtan olma bir çocuk olduğunu düşünerek bir çok aktivitesine engel olur fakat annesi aslında haklıdır.

Okulda duş alırken Carrie White, ellerinin kan olmasından dolayı öleceğini düşünerek panikler ve kendini koridorun dışına atar. Bu halini gören arkadaşlarının eline fırsat düşmüştür ve dalga geçerek videoya çekerler o o anı..

Hiç ummadığı anda baloya davet edilir. Bu balo okuldaki öğrenciler için çok önemlidir. Ve gecenin kralicesi seçilecektir. Carrie kendindeki gizli gücü farkeder... Esyalara yön verebiliyor ve tonlarca ağırlığındaki herhangi bir şeyi el hareketiyle yok edebiliyordu. Olağanüstü bu gücünü mezuniyet töreninde tamamiyle gösterecektir.


sinema

sinema




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.