-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hobbit 2 Smaug'un Çorak Toprakları

ads
ads

Hobbit: 2  Smaug'un Çorak Toprakları Filmi


Hobbit 2 Smaug'un Çorak Toprakları

Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2013
Yapımı :
2013 - ABD ,  YeniZelanda
Tür : Fantastik ,  Macera
IMDb: 8.8
Yönetmen : Peter Jackson
Oyuncular : Martin Freeman ,  Richard Armitage ,  Ian McKellen ,  Cate Blanchett ,  Evangeline Lilly
Senaryo : Fran Walsh ,  Philippa Boyens
Yapımcı : Peter Jackson ,  Fran Walsh
Orjinal Adı:  The Hobbit: The Desolation of Smaug 

Yüzükler Efendisi üçlemesinin yönetmeninden yep yeni bi film, Hobbit 2 bugün Türkiye'de  vizyona giriyor.  Bir önceki filmlerinde sinemada çığır açan sıra dışı filmleri ile Peter Jackson hobbit 1'de beklentilerin üstünde  not almıştı.  Hobbit 1'in devamı olarak çıkarılan hobbit 2, sinema severlere beklentilerinin üstünde bir sinema keyfi sunabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Hobbit: Smaug'un Çorak TopraklarıThe Hobbit: The Desolation of Smaug filminin özeti:


Filmin kahramanları ormanlarda uzun bir macera ile meşguldürler. Misty dağlarını sorunsuz şekilde geçen kahramanlarımız, Bu sefer yanlarında büyücü gandalf yoktur. Bu zorlu yolları gandalf olmadan geçmek oldukça zor olacaktır. Nihayet  hobbitler insanların var olduğu bölgeleye ulaşmışlardır. Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da bu süre içinde sona erecektir. Yalnız Dağ'a ulaşmak zorunda olan ekip ulu ejder Smaug'un gizlendiğiı mağarasına giden Gizli kapı'yı bulabilecekler mi? Peki güneye doğru gizli bir görev peşinde olduğunu söyleyen Gandalf nerededir?


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. serinin bu bölümünü izledim fakat beni etkilemedi yüzüklerin efendisi gibi olmamış gerçekten

    YanıtlaSil
  2. serinin diüer bütün filmlerini izledim ama bu filmde aynı tadı bulamadım

    YanıtlaSil
  3. Görsellik bakımından çok iyi bir başarı yakaladıkları kesin fakat serinin ikinci filmi olarak birinciye kıyasla daha az olay içeriyor. Biraz daha geniş almaları gerekti ama hemen smaug'un saldırısı ile mecburen bitirdiler filmi. Yine de ellerine sağlık bir yüzük izleyicisi olarak çok keyif aldım. Son seriyi sabırsızlıkla bekliyorum. Herkesin izlemesini tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  4. Filmi bugün izledim hoşuma gitti.sonu biraz moralimi bozdu :D En heycanlı bölümünde birden bitmesi üzdü beni :D işallah 3. bölümde Sauron'u 1 kere değilde sürekli olarak görürüz. 3. bölümde büyük bir savaş olucak gibi :) hadi hayırlısı :)

    YanıtlaSil
  5. Hobbit serisi bana pek iyi gelmedi. Sönük kalmış biraz senaryosu. 3.sü güzel olacağa benziyor ama pek izleyeceğimi sanmıyorum. İlk olarak yüzüklerin efendisi serisini yapmalarının sebebi de o sanırım. İlk bunu yapsalardı bu kadar fanı ve izleyicisi olacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ben de Serhat gibi Hobbit serisini beklentilerim gibi bulmadım açıkçası. Yüzüklerin efendisi havası estiriyorlar ya ondan diye düşünüyorum. Ancak gene de izlenilebilir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.