-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İstanbul Ataşehir ve Avcılar Yurtları

ads
ads
Üniversite sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte şehir dışında okumak isteyen öğrencilerde bir telaş başlar. Özellikle İstanbul gibi büyük ve önemli bir şehirde üniversite okumak oldukça büyük ayrıcalıktır. Bununla birlikte birtakım barınma problemleri de beraberinde gelmektedir.
Üniversite öğrencileri en çok şehrin içine karışmayı ve şehirle aynı havayı solumayı sever. Bu nedenle şehir merkezindeki yurtlar her zaman bir numaralı tercih olmuştur. Bu yazımızda sizlere şehir merkezinde kendi bütçenize göre yurt, apart ya da pansiyon tarzında üniversite öğrencilerine yönelik yaşam rutinlerini bozmayacak yerler açıklayacağız. İstanbul yurtlar hakkında detaylı bilgi almak için https://www.yurtarama.com/istanbul/yurtlar linkinden yararlanabilirsiniz. Böylece üniversitenize yakın kız ya da erkek ayrı ya da karma yurtları bu adreslerden temin edebilirsiniz. Hem okula yakın hem sosyal aktivite alanlarına yakın, şehrin içerisinde yurtları uygun fiyatlara ve taksitlere bulabilmeniz mümkündür. Bu link ile barınma ihtiyacı artık problem olmaktan çıkacaktır. Bir üniversite öğrencisi, kazandığı üniversitenin gururunu yaşayacak ve yurt arama, sosyal aktivite arama durumlarından otomatikman kurtulacaktır. Burada unutmamak gerekir ki, seçeceğiniz yurt sizin yaşam rutininizi etkileyecektir. Bu nedenle yurt seçerken bu linki kullanarak belirlemiş olduğunuz, Yurt, pansiyon ve apartlar son derece güvenilir, kaliteden geçmiş adreslerdir.


İstanbul Ataşehir ve Avcılar Yurtları

İstanbul Ataşehir Yurtları
Ataşehir, bulunduğu konum ve metrobüs, metro, tramvay, dolmuş, otobüs vb. ulaşım avantajları sayesinde oldukça fazla imkana sahip bir alandır. Bu sayede ister Ataşehir’ e yakın isterse uzak üniversitede olsun fark etmeksizin ulaşım imkanlarını kullanarak buradaki yurtları tercih edebilirsiniz. Ataşehir konum itibariyle hem İstanbul’ un merkezinde hem de bir o kadar İstanbul’ un sakinliğindedir. Bu nedenle öğrenciler için oldukça fazla tercih edilen bölgelerden biridir. Sizler de bu ilçede yaşamak için https://www.yurtarama.com/istanbul-atasehir/yurtlar linkinden kolaylıkla bütçenize uygun yurt bulabilirsiniz. Ayrıca pansiyon ya da apart imkanları da gene bu ilçede kolay ulaşılabilir olma yolundadır.
İstanbul Avcılar Yurtları
Avcılar semti, İstanbul’ un Anadolu yakasında yer almaktadır. Bu nedenle Anadolu yakasında bulunan hem devlet üniversitelerine hem de vakıf üniversitelerine yakınlığı ile üniversite öğrencilerin en gözde ilçelerinden bir tanesi haline gelmiştir. İlçede ulaşım, metro, metrobüs, otobüs ve dolmuşlar ile sağlanmaktadır. Metronun bu ilçede olması ulaşımı da oldukça minimum zorluk seviyesine indirmiştir. İstanbul’ un en gözde üniversitelerinden olan İstanbul Üniversitesi’ nin Avcılar kampüsü de gene bu ilçede bulunmaktadır. Kampüs çevresine toplanmış şekilde yurt, apart ve pansiyon imkanları da burada oldukça fazladır. sizler de ikamet olarak Avcılar ilçesini tercih ediyor ve günlük rutininizi bozmadan İstanbul’ un hayatına güvenli şekilde ayak uydurmak istiyorsanız https://www.yurtarama.com/istanbul-avcilar/yurtlar linki ile yurt, apart ve pansiyon seçimi yapabilirsiniz. Böylece İstanbul hayatına uyum sağlamaya en güvenilir adreslerden başlamış olursunuz. Hem güvenilir, hem temiz ve bakımlı hem de yeni binaları bünyesinde barındıran yurt avantajlarını kaçırmamanızı öneririz. erken kayıt imkanından yararlanabildiğiniz gibi, taksit ve ödeme kolaylığı sağlayacak olan yurt, apart ve pansiyonlar her zaman öğrencilerin günlük hayatın içerisine karışabildiği konumlarda bulunmaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.