-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Mobil Kodlama Geliştirmek

ads
ads

Son dönemde şirketler, şahıslar bilgisayardan daha fazla mobil cihazlarda zaman geçiriyor. Birçok şey mobil cihazlar üzerinden yapılıyor. Buda mobil yazılımları bir kat daha önemli hale getiriyor. Artık mobil uygulama konusunda sadece şirketler değil normal kullanıcılarda farklı fikirler ile çalışıyor.
                                      
 Mobil uygulamalarda farkı yakalayanlar birçok konuda avantaj sahibi oluyor. Mobil uygulama geliştirme konusunda mutlaka profesyonel yardımalmak gerekiyor. Yazılım firmalarının neredeyse tamamı mobil uygulama konusunda çok fazla şey veremiyor. Birçok yazılım firması kodlama başta olmak üzere pekçok konuda beklentilerin çok gerisinde kalıyor.

            Codex firması mobil uygulama, yazılım konusunda diğer firmalardan bir kat öne çıkıyor. Codex ile ilgili codex.com.tr sitesinden istenen her konuda yardım almak mümkün.

Codex Firmasını Diğerlerinden Ayıran Noktalar

Mobil uygulama ve yazılım ile ilgili yaşanan birçok olumsuz var. Bu olumsuzluklardan biri özgün mobilkodlama ve tasarım. Çoğu firma birbirine benzeyen çalışmalar yapıyor. Codex yazılımlarında bu gibi bir sorun ile kesinlikle karşı karşıya kalınmıyor.

            Firmalarda görülen handikaplardan biri yetersiz güvenlik. Codex firmasında mobil yazılım güvenlik konusunda da herhangi bir sorun yaşanmıyor. Firmaların mobil uygulamaları gerek tasarı aşamasında gerekse çalışma sırasında herhangi bir güvenlik boşluğu yaratmayacak şekilde hazırlanıyor ve korunuyor.

Mobil Kodlama Geliştirmek


            Codex bu konuda firmalara yüzde yüz güvenilir hizmet veriyor. Firma başarılı kodlaması ile en iyi alt yapıyı da sağlıyor.

Mobil Uygulamada Kodlamanın Önemi

            Birçok kişi mobil uygulamada önemli olan iyi bir fikir, özgün yaklaşım olduğunu düşünür. Bu doğru bir yaklaşım fakat yetersiz. Mobil uygulama konusunda kodlama en önemli konulardan biri. Bu konuda uzmanların özgün kodlama yapması son derece önemli. Codex ekibi bu konuda en iyi sonuçları sağlayan firmalardan biri.

Referans ve Ücretler

            Çoğu firmanın aksine codex alanında lider firmalara yazılım danışmanlığı, desteği sağlıyor. Firmanın ne kadar başarılı olduğunu anlamak için sitenin ana sayfasındaki referanslar bölümüne giriş yapmak yeterli. Bu bölümde firmanın ortak hareket ettiği firmaları bulmak mümkün. Firmanın fark yaratan diğer bir noktası da ücretlerde. Şirket diğer yazılım firmalarına göre çok daha uygun şartlar sunuyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.