-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Çukur 66.Bölüm ("20 Mayıs 2019" ) 2. sezon 33. Bölümü

ads
ads

Çukur 66.Bölüm Ne Zaman?

Çukur izle (https://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/cukur-sezon-2-bolum-65-izle/77902) çukur dizisini show tv kanalının resmi kanalının bağlantısını yukarıda verdik. Önceki bölümleri bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.  Fragmanları izlemek ve takip etmek için ise aşağıdaki  resmi  bağlantıyı takip etmeniz yeterlidir. (https://www.youtube.com/user/ShowTVShowTV?sub_confirmation=1)

Çukur nereden izlenir? Çukur son bölümü, çukur haberleri, çukur ile ilgili  bölümlere ait fragman, çukur  fragmanı izle, çukur Show Tv, çukur dizi 2019, çukur 2. sezon 33. bölüm,  Çukur 66. bölüm, Çukur müzikleri, çukurda çalan rap şarkılar hangileri...

Çukur dizisinde çalan müzikler ve rap şarkıların listesini ilerleyen zamanlarda sizlere sunacağız. Sayfamızı takipte kalınız. 

En çok izlenen diziler arasında yer alan Çukur dizisinin en son bölümü ile Pazartesi akşamı 20 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

Çukur 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çukur dizisine ait  en son güncel  fragmanı izlemek için  aşağıdaki video güncel olarak eklenmiştir. Çukur 33. bölüme ait 2. sezonun  fragmanı genel bölüm itibariyle  66. bölüme ait  fragman.

Çukur 2. sezon 33. Bölümü


Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi çok sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur dizisinin 2. sezonuna ait son bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

SHOW TV Televizyonun en çok ve büyük beğeniyle izlenen Çukur dizisinin en son yeni bölümü 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 20.00'de yayınlanacak.

Çukur 2. Sezon 33. Bölüm - 66. Bölümü..


Çukur Show Tv kanalının en çok sevilen aynı zamanda izlenme rekoru kıran dizilerin en başında gelir. Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizi her zaman olduğu gibi 20 Mayıs'ta Show Tv televizyonunda kaldığı yerden devam edecek. Saat 20:00'de yayınlanacak olan çukur dizisi bomba gibi yeni bölümüyle geliyor.

Dizi karakterlerinden bazıları diziden ayrılması ile yeni yüzler görülmeye başlandı ancak son iki bölümle birlikte iyi bir giriş yapan Cihangir Ceyhan (Azer Kurtuluş) karakteri ile Çukur dizisine yeni bir aksiyon kattı. Belki herkes Cihangir Ceyhan'ı tanımayabilir. Ünlü internet dizileri arasında yer alan ve en çok izlenen izleme rekoru ile 6. sezondan beri devam eden BLU TV'de izlenebilen dizi sıfır bir "bir zamanlar Adana'da" disinin en önemli oyunlarından biri olarak "CİO" karakteri ile oynuyordu. Ve kariyerinde sıçrama yaparak Çukur dizisine geçiş yaptı. Ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan çukur dizisinde Azer karakteri ile yeni bir soluk getirdi. Oldukça usta bir oyunculuğu ile göze çarpan ve gerçekçi oyunculuğu ile izleyenleri hayran bıraktı. Sıfır bir dizisini izleyenler CİO karakteri ile oldukça iyi tanıdığı Azer karakterini çukur dizisinde görmekten memnun oldular. Çünkü sıfır bir dizisinde seyiricleri hayal kırıklığına uğratan ve ölümü ile izleyici üzen ve kısa bir aradan sonra çukur dizisine geçmesi ile izleyici derin bir nefes aldı.

Bu sebeple Cihangir Ceyhan (Azer Kurtuluş) En sevilen dizi olan sıfır bir zamanın en gerçekçi ve sert dizisi olarak bilinen aynı zamanda yayınlandğı zaman milyonları ekranlara kitleyen diziden geldiğini hemen hemen aynı gerçeklikle rolunü çukur dizisnde canlandırıyor ve çukur çukur olalı belki böyle oyuncu görmemiştir desek yerinde olabilir. Tabiki tüm oyuncular hepsi birbirinden usta ancak Azer karakteri oldukça etkili oldu. Bakalım kaç sezon çukur dizisinde oynayacak. Tahmini olarak Cihangi Ceyhan (Azer) karakteri uzun süre kalacağa benziyor ve sıfır bir dizisinden yeni karakterler daha gelebilir.

Çukur dizisinde en önemli sevilen karakterlerin ölmesi seyiriciyi hayal kırıklığına uğratsada yeni gelenler eskilerin yerini hemen kapattı diyebiliriz. Tabiki her ne kadar iyi rolda oynayanlar öldüğü gibi diğer rollerde oynayanlarda ölmekle birlikte dizide bir devir daim olmakla birlikte yeni karakterler dizinin can damarı olmaya devam edecek gibi. Bundan sonra çukur dizisinde sıra kimde bunu zaman gösterir ancak bu sezon Azer ile devam edecek gibi.

Çukur 66.Bölüm (20 Mayıs 2019 ) 2. sezon 33. Bölümü


Çukur dizisinin yeni bölümünde herkes bu sezonda Aliço ölecek mi, yaşayacak mı?, ne olacak diye merak içindeler.  Bizlerin tahmini  dizide ne olacağı hiç belli olmaz.  Tam ters köşe yaparak izleyici şaşırtabilirler. Aliço ölebilir de,  yaşayabilirde. Ancak bildiğiniz  gibi çukurun temel karakteri bizce Aliçodur. Belkide tamamaen dizi Aliço üzerinden ilerliyorda olabilir bu yüzden belki herkes ölebilir ama Aliço gene kalır düşüncesindeyiz ancak bunu zaman gösterecek. Aliçosuz çukur olur mu bilmem ama iF ailesi olarak görüşümüz  olmaz diye düşünüyoruz. Ve finalde neler olacak bilinmez.  Çukur daha kaç sezon  ilerler bilemiyoruz ancak Aliço  damgayı vuracak gibi zaman içerisinde   tüm taşlar yerine oturur.  Yani tam bir ters  köşe olma ihtimali  yüksek diyebilirim.  Bu dizinin kalitesini belli eder. Aliço bir bakmışsınız Koçovalıların karşısında. Kim bilir belkide Sadece dizi Aliço'dan ibaret..

Not: Akın Koçovalı gelecek diye söylentiler var. Bu konu hakkında bilgimiz yok. Ancak aşağıda kısa bilgi verilmiştir. Ve genel olarak pek takip etmediğimizden ancak geneli tahmin yürütebiliyoruz. Bunlar olabilitesi durumlardır. Akın Koçovalı hakkında net bilgimiz yok. Ancak şu kadarını belirtelim.  Aliço + Çukur = Çukur - Aliço = ?

Akın Koçovalı Çukur'a geliyor | Akın Koçovalı rolünü kim oynayacak? Burak Dadak kimdir?


AKIN KOÇOVALI KİMDİR? 

Çukur dizisinin sonraki bölümlerinde olması beklenen ve  ortaya çıkması düşünülen Akın Koçovalı karakterini genç oyuncu Burak Dakak'in olacağı söylenmektedir. Akın Koçovalı Çukur'a ihanet eden ağbisi Kahraman Koçovalı'nın hayatını kaybetmesine neden olan Selim'in evladıdır ve genç biridir. Akın Koçovalı cezaevindedir ve astım hastalığına yakalanmış biri olarak iddia edilir. Akın, Ayşe ve Selim’in iki evlatlarından biridir. Daha genç olan ve 18 yaşından küçük olan Akın, işlediği bir suçtan dolayı cezevinde yatmaktadr. Bununla birlikte Annesi ise  dört gözle oğlunun çıkacağı günü beklemektedir. Akın'a dedesi İdris Koçovalı sahip çıkmaktadır. Akın'ın hastanedeki ilaçlarını dedesi karşılamaktadır.....

Çukur dizisi hakkında...


Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmen koltuğunda oturan Sinan Öztürk üstlenmektedir. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik etmektedir.

Çukur 66. Bölüm Fragmanı


Not: Bu video "Show Tv" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.

Çukur 2. Sezon 33. Bölüm 1. Fragmanını İzle..




Google'dan gelen kullanıcı aramaları:

çukur youtube

çukur yeni bölüm

çukur fragman

çukur 41 bölüm

çukur son bölüm yeni sezon

çukur son bölüm izle show tv

çukur puhutv

çukur oyuncular
cukur son bolum tek parca youtube

çukur son bölüm yeni sezon

çukur son bölüm izle show tv

çukur 48 bölüm

çukur 42 bölüm

çukur son bölüm izle 41

çukur 56 bölüm izle

çukur son bölüm tek parça

Çukur 33. bölümü

çukur dizisi 66. bölümü

çukur 2. sezon son bölümü.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.