-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ölüm Kitabı (1990) - Misery

ads
ads

Ölüm Kitabı (1990) - Misery Filmi


Vizyon Tarihi: 30 Kasım 1990
Yapımı :1990 - ABD
IMDb: 7.8
Tür : Gerilim
Süre: 107 Dak.
Yönetmen : Rob Reiner
Oyuncular : Kathy Bates , James Caan , Lauren Bacall , Richard Farnsworth , Frances Sternhagen
Senaryo : Stephen King , William Goldman
Yapımcı : Rob Reiner , Jeffrey Stott


sinema

Ölüm Kitabı (1990) - Misery Film Hakkında:


Unutulmaz bir film ile daha karşınızdayız. Stephen King romanlarını bilmeyen yoktur. Özellikle romanlarından uyarlanan korku - gerilim türündeki filmlerini. Stephen King sinemaya uzun yıllardan beri tüm filmleriyle ismini altın harflerle yazdı. Stephen King film tanıtım serimizde bugün Misery - ölüm kitabı adlı filmini tanıtacağız.

Vizyon tarihi üzerinden 24 sene geçmesine rağmen türünde daha iyilerini bulmak mümkün değildir. Gerilim ağırlıklı olan gizem dolu bu film kitabı kadar etkileyici anları bu filmde de oldukça net görebilmekteyiz.  IMDb: puanı  7.8 hakettiği puanı fazlasıyla veriyor.


Misery | Ölüm Kitabı Filminin özeti:


Dünyaca ünlü bir yazar... Hava şartları oldukça kötü ve  kar yolları epeyce kapamış durumda.  Yazar  Paul Son romanını henüz yeni bitirmiştir. Her romanın sonunda bir bardak şampanya ve bir adet sigara içer. Paul otomobili ile yola çıkar. Karlı yollarda ilerlerken kaza geçirerek arabası takla atar..  Esrarengiz bir kadın yaralı ve baygın halde olan yazar Paul'u enkazdan çıkararak yalnız yaşadığı gizemli dağ evine götürür. Her şey bundan sonra başlar. 

Kadın, Çok büyük bir hayranıdır. Ve bütün romanlarını okumuş, ezberlemiş ve resimleriyle evini ve günlüklerini donatmıştır. Hayatını kurtarmıştı ancak aklı dengesi yerinde değildir. Yazar bunun farkına varır fakat yaralıdır ve hareket edecek durumda değildir. Kadının tutsağı olmuştur artık. İsteklerini yerine getirmek zorunda kalan paul bitirdiği romanını yakıp yeniden bir roman yazmasıını ister ve bu romanın bitişi onun ve hayranın birlikte ölmesi anlamına gelmektedir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.