-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sakarya Part Time İş İlanları

ads
ads
Sakarya iş ilanları part time olarak şehir bölgesinde birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Öncelikle Sakarya konumu itibariyle de öğrencilere büyük kolaylıklar sağlayan, şehrin birçok noktasında iş imkanı barındıran bir şehir durumundadır. Tüm öğrencilerimiz için hem internetten rahatça iş bulabilecekleri bir yer olurken aynı zamanda Sakarya caddelerinde ve şehir merkezinde gezinerek birçok part time iş ilanına rastlamak oldukça mümkündür.
Sakarya iş ilanları part time genel olarak garsonluk gibi işlerde görülmektedir. Özellikle işletmelerin birçoğu Sakarya genelinde garson ve komi ilanlarında part time seçeneğini tercih etmektedirler. Bunun da sebebi yarı zamanlı olarak daha yüksek verim alınması ve özel günlerde artan eleman ihtiyacıdır. Bununla birlikte part time olarak şehir genelinde birçok broşür dağıtım işi gibi öğrencilerin tercih ettiği işler bulunmaktadır.

Sakarya Part Time İş İlanları

Bunların yanı sıra Sakarya iş ilanları part time için yine Sakarya'da bulunan büyük kurumsal firmalar da ön plana çıkmaktadır. Cinemaximum, Vatan gibi firmalar özellikle de çalışanlarından tam verim almak için part time - yarı zamanlı çalışanları tercih etmektedir. Bu konuda iş arıyorsanız mutlaka bu firmaları gözden geçirmeli ve birer adet CV'nizi bırakmanızı öneriyoruz.
Sakarya’daki tüm iş ilanları takip etmek için https://www.supereleman.com/adresini kullanabilirsiniz.
Bazı Sakarya Part Time iş ilanları

Tam zamanlı ya da part time çalışmak üzere, müşteri temsilcileri alınacaktır.

Whatsapp hattımıza (05467240264) kendinizi tanıtan cep telefonunuzla çektiğiniz bir videoyu yollarsanız başvurunuz, insan kaynakları sorumlumuz tarafından değerlendirilecektir.

Çekeceğiniz videoada müşteri temsilciliği ve satış hakkındaki düşüncelerinizi ve bildiklerinizi belirtiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.