-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Zindan Adası (2010) - Shutter Island Filmi

ads
ads

Zindan Adası (2010) - Shutter Island Filmi


Vizyon Tarihi: 12 Mart 2010
Yapımı :
2010 - ABD
IMDb: 8.0/10
Tür : Dram , Fantastik , Gerilim
Süre: 138 Dak.
Yönetmen : Martin Scorsese
Oyuncular : Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Ben Kingsley , Michelle Williams , Emily Mortimer
Senaryo : Laeta Kalogridis
Yapımcı : Martin Scorsese , Dennis Lehane

Zindan adası filmi bir önceki konumuz olan Akıl Oyunları (2001) - A Beautiful Mind Filmi psikolojik tarzda ve ikisinin arasında ayrım yapılamayacak kadar kaliteli filmlerden bir tanesidir. Psikolojik tarzda olan film akıl oyunlarına benzerliği ile tanınan ancak daha farklı ve gizemli havası ile gizemini koruyan en iyi filmler arasındadır. 5tr.org olarak tavsiye edebileceğimiz nadide filmlerdendir.  Şunu belirtmek gerekir ki, Leanordo DiCaprio her oynadığı filme hakkını fazlasıyla vermiş bir oyuncudur. Her oynadığı film üst sıralara gelmiş ve  yıllar geçmesine rağmen gizemini kaybetmemiştir.

sinema zindan adası


Zindan Adası (2010) - Shutter Island filminin özeti:


Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanmış olan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş  akıl hastanesinde bir katili soruşturmak için görevlendirilen  detektif akıl hastanesine giriş yaparak gizli gerçekleri ortaya çıkarmak için tüm deneyimlerini ortaya döker ve sonu tahmin edilmeyen bir şekilde bütün taşlar yerine oturur.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Eski ama süper bir film cidden izlenmeli.

    YanıtlaSil
  2. dram ve gerilimin bir arada olduğu güzel bir film.

    YanıtlaSil
  3. 10 numara bir film gerçekten, arşivimde özel bir yeri var zaten. Oyunculuk olarak zaten fazla söylenecek birşey yok.Kesinlikle tavsiye bir film ;)

    YanıtlaSil
  4. Filmin sonlarına çok önem veren biri olarak, bu filmin sonundan da çok etkilenmiştim. Öyle ki bütün filmi anlamlı kılan en önemli unsurları son kısmında anlatılıyor. Bu filmi izlerken başka bişeyle uğraşmayıp asdece filmi izlemek ve filme yoğunlaşmak gerek.

    YanıtlaSil
  5. Başlangıç filmine benzettim açıkcası bu filmde tek kelime ile harikaydı

    YanıtlaSil
  6. Bu filmi hiç izlemedim ama yorumlar ve senaryo beni çok etkiledi sanırım bu gece izleyeceğim :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum hocam @Ibrahim Demirbag

      @Furkan Çolak başlangıç filmine kısmen benzemiyor daha farklı bir kulvarda başlangıç filmine en çok benzeyen film 13. kat filmidir başlangıç filminin tıpkısının eski versiyonu diyebiliriz onu izlemeni tavsiye ederim ama zamanında geri pkand kalmıştı matrix filmi ile aynı zamanda çıkmasından dolayı çok kaliteli filmdir.

      Sil
  7. çok üzel bir fimdi gerckten gerilimi iliklerime kadar hissettim bos zaman bulursam tekrar izliycem

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.