-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Evden Ek iş Yapmak

ads
ads
gelişen internet teknolojisi ile yeni yeni bir çok gelir modelleri oluşmuştur. bir çok kişi artık işe gidip 8 saat mesai harcamak yerine kendi evinde iş yaparak veya tam zamanlı olarak evde ek iş yapıp gelir sağlamaktadır.

evde ek iş yapmak için şunlara göz atabilirsiniz


evde sabun işi evde paketleme işi blogger veya youtube gibi farklı sektörler vardır, bunlar 2 çeşide ayrılır biri el işçilik ile evde paketleme yapmak veya toka yapmak takı yapmak gibi insan gücü ile olan işlerdir.


Evden Ek iş Yapmak


Ev hanımlarına ek iş diğeri ise adsense veya youtube yada facebook instagram gibi sosyal media araçları ile açacağınız blog veya sayfa üzerinden reklam geliri elde etmek içindir. daha fazla evde ek iş fırsatları için http://evdeekisyapmak.com/category/evde-ek-is-yapmak/ siteisne göz atabilirsiniz.


Bu alanda Türkiye genelinde binlerce kişi ek kazanç sağlamaktadır ve tam zamanlı olarak bu işi yapan işni gücünü bırakıp internetin oldugu her yerde işini yapabilen bir kitle vardır. hatta dogaya kaçmış sadece laptopunu almış internetten kazanç saglayan köyüne yerleşmiş bir çok arkadaşım var, mutlu olduğu işi yapıp sadece internet üzerinden kazanç sağlamatakdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.